Plesner afleverer rapport om CSR-arbejde

Plesner har netop rapporteret til FN's Global Compact om årets fremskridt med vores CSR-arbejde (Corporate Social Responsibility).

Plesners CSR-program er blandt de mest vidtrækkende i den danske advokatbranche. Rapporten til FN's Global Compact redegør for de fremskridt, vi har gjort det seneste år, inden for de fem initiativer i vores CSR-program: Skoleprojektet, Student Volunteers, Medarbejdertrivsel, Kvinder og karriere samt Miljø og klima.

Anerkendelse for CSR-arbejde

At Plesner har et omfattende og stærkt CSR-program afspejles bl.a. af, at vores CSR-arbejde og særligt vores skoleprojekt er fremhævet som en del af begrundelsen for The Lawyers valg af Plesner som "Nordic Law Firm of the Year 2016". Desuden har Plesner for tredje år i træk modtaget Euromoney Legal Media Groups "Europe Women in Business Law Award 2016" i Danmark for vores arbejde med karriereudvikling for kvindelige jurister.

Læs mere om Plesners CSR-arbejde i "UN Global Compact Communication on Progress 2016"

FN's Global Compact

FN's Global Compact er et internationalt initiativ startet af FN med den hensigt at inddrage private virksomheder i løsningen af nogle af de store sociale og miljømæssige udfordringer, som følger med globaliseringen. Som medlem af FN's Global Compact tager vi aktivt del i løsningen af disse udfordringer.

Seneste insights

Flere insights