Plesners skoleprojekt får Dreyers Pris

Plesners skoleprojekt for elever på to Nørrebro-skoler har netop modtaget Danske Advokaters Dreyers Pris. Det er en ære for Plesner at modtage en af de tre Dreyers Priser som tegn på anerkendelse for de seneste fem års arbejde med Skoleprojektet.

Danske Advokaters Dreyers Priser blev uddelt for første gang i år. Priserne uddeles til advokatvirksomheder, som er med til at synliggøre advokatbranchens position og samfundsmæssige betydning. Advokatvirksomheder kunne nomineres inden for kategorierne: Åbenhed, Social ansvarlighed, Håndtering af etiske dilemmaer, Fokus på kunder og medarbejdere, Mangfoldighed og diversitet.

Plesners Skoleprojekt har modtaget Dreyers Prisen inden for kategorien Social ansvarlighed. Beløbet, der følger med æren, skal gå til yderligere arbejde med Skoleprojektet.

Skoleprojektet

Plesners skoleprojekt har siden 2011 fulgt en række skoleklasser på Nørrebro Park Skole og siden 2013 på Blågård Skole. Formålet med Skoleprojektet er at inspirere eleverne til at forstå vigtigheden af at tage skole og uddannelse alvorligt - og motivere dem til at fokusere på de mange jobmuligheder og frihedsgrader, som videreuddannelse kan give.

Skoleprojektet har skabt tydelige resultater. Blandt de elever, der har deltaget i projektet og nu har afsluttet 9. klasse, har samtlige valgt at fortsætte ad uddannelsesvejen på bl.a. gymnasiet, teknisk skole eller 10. klasse.

Ansvarlig for Skoleprojektet er advokat og partner i Plesner, Shaina Jabbar.

Plesners CSR-program

Skoleprojektet er en del af Plesners CSR-program, som gennem en lang årrække har været det mest vidtrækkende i branchen i Danmark. Plesner har tiltrådt UN Global Compact og for nyligt også Danske Advokaters advokatKODEKS.

Læs mere om Plesners CSR-program

Seneste insights

Flere insights