Mikkel Falkenberg indtræder som partner i Plesner

Mikkel Falkenberg indtræder den 1. maj som partner i Plesner og skal indgå i et nyt, styrket team med dyb specialisering i Energi og Infrastruktur.

Mikkel Falkenberg kommer fra en stilling som General Counsel i Maersk Oil, hvor han har ledet den juridiske afdeling og indgået i virksomhedens direktion. 

Udover sin juridiske ekspertise vil Mikkel Falkenberg bidrage med en indgående forståelse for de kommercielle, økonomiske og strukturelle forhold i energibranchen.

Mikkel Falkenberg bliver en del af en gruppe med fem partnere i spidsen, der skal arbejde dedikeret med at rådgive danske og internationale klienter i energi- og infrastrukturbranchen med alle dele af deres juridiske og kommercielle udfordringer. De øvrige partnere i gruppen er Peter Wengler-Jørgensen, Peter Fogh, Esben Kjær og Niklas Korsgaard Christensen.

Forud for sine 11 år i Mærsk-koncernen arbejdede Mikkel Falkenberg som advokat.

Mikkel Falkenberg er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har læst Business Administration på Copenhagen Business School. Efterfølgende er han uddannet i ledelse fra Harvard Business School og i Corporate Finance fra London Business School.

Seneste insights

Flere insights