Mindeord - advokat, partner Jens Zilstorff

Det var med stor sorg, at vi lørdag den 11. marts 2017 fik meddelelse om, at vores mangeårige partner, Jens Zilstorff, var død.

Med Jens' bortgang har vi mistet en kær ven og særdeles god kollega. Jens var - ud over at være en fremragende advokat - et varmt menneske, som med sit smittende humør og lattermilde væsen altid var en fornøjelse at være sammen med. Hans sorte humor var legendarisk og løsnede ofte op i sammenbidte forhandlinger.
 
Mere end 30 års erfaring med rådgivning af danske og internationale virksomheder om selskabsretlige, børsretlige, medicoretlige og forskellige aftaleretlige forhold gjorde Jens til en foretrukken rådgiver i forbindelse med generationsskifter. Jens var en betroet rådgiver for en række familier og familieejede virksomheder, der værdsatte hans totale engagement, råd og vejledning over generationer. Jens var i ordets bogstaveligste forstand en Trusted Advisor for sine klienter. Altid til rådighed.
 
Jens var indbegrebet af ordentlighed og kvalitet, og han besad en altid positiv tilgang til opgaver og andre mennesker, og var derfor for såvel kolleger som klienter en fornøjelse at samarbejde med.
 
Vores tanker går til Jens' hustru og tre døtre i denne svære stund. Vi deler deres tab, og vi kommer på alle måder til at savne vores gode ven og kollega, Jens.

På vegne af alle i Plesner,

Peter Wengler-Jørgensen
Bestyrelsesformand