Plesner igen kåret til "Danish Tax Firm of the Year"

Det anerkendte internationale tidsskrift International Tax Review har netop kåret Plesner til "Danish Tax Firm of the Year". Det er 8. gang siden 2009, at Plesner modtager prisen.

International Tax Review har ved en prisoverrækkelsesceremoni den 18. maj 2017 i London kåret Plesner som "Danish Tax Firm of the Year". 

Plesners førende position inden for skatter og afgifter understreges af, at Plesner ligeledes var nomineret i kategorien "European Court of Justice Firm of the Year". Nomineringen i den europæiske kategori kan blandt andet tilskrives, at Plesner for nyligt opnåede den 10. sejr i træk i en skatte- og afgiftssag for EU-Domstolen.

"Plesners meritter inden for skatteret er enestående. Intet andet dansk advokatfirma har vundet i nærheden af så mange betydende skatte- og afgiftssager. Det gælder både sager i Danmark og ved EU-Domstolen. Vi er stolte over endnu en gang at modtage prisen som "Danish Tax Firm of the Year". Det er en værdsat anerkendelse af den ekstraordinære holdindsats, som vores team inden for Skatter og Afgifter har ydet gennem de seneste mange år", siger Peter Wengler-Jørgensen, bestyrelsesformand i Plesner.

Læs mere om Plesners forretningsområde for Skatter og Afgifter

Seneste insights

Flere insights