Plesner udpeget som førende inden for franchise

Plesner er netop blevet anerkendt af det internationale ratingbureau Who's Who Legal for sin førende position inden for franchise. Advokat, partner Jacob Ørskov Rasmussen er som én af kun en håndfuld danske advokater blevet listet som "Leading Franchise Lawyer" i 2017-udgaven af Who's Who Legal: Franchise.

Gennem en årrække har Plesner opbygget betydelig erfaring inden for franchise med rådgivning i forbindelse med, at en række førende internationale brands har etableret sig i Danmark.

Plesners førende position inden for franchise er nu blevet cementeret af det internationale ratingbureau Who's Who Legal. Advokat, partner Jacob Ørskov Rasmussen, der er ansvarlig for franchise-området i Plesner, er i den nye 2017-udgave af Who's Who Legal: Franchise udpeget som "Leading Franchise Lawyer".

Franchise som forretningskoncept har særligt inden for de seneste par år oplevet en kraftig vækst. Plesner har fulgt markedsudviklingen tæt - og har både solid praktisk erfaring med at forhandle og udarbejde franchiseaftaler samt dyb faglig indsigt bl.a. med flere bidrag til internationale udgivelser om franchise.

Læs mere om Plesners rådgivning inden for franchiseområdet

Seneste nyt om Selskabsret og Commercial Contracts

Selskabsret