BioInnovation Institute indgår første strategiske partnerskab

BioInnovation Institute (BII) har indgået sit første strategiske partnerskab med Plesner. BII fokuserer på life science start-up virksomheder, og som samarbejdspartner i BII-netværket tilbyder Plesner juridisk rådgivning til BII's start-ups.

Hvordan beskytter life science start-ups deres IP-rettigheder? Hvordan håndteres de juridiske udfordringer i aftaler om kliniske forsøg? Og hvor er de juridiske faldgruber i forbindelse med at rejse ny kapital?

BII har netop indgået sit første strategiske partnerskab med Plesner. Som en aktiv samarbejdspartner i BII-netværket tilbyder Plesner juridisk rådgivning til BII start-ups om de mange forskellige juridiske spørgsmål, som entreprenører står overfor, når de starter en virksomhed.

Se mere om BioInnovation Institute og samarbejdet med Plesner i denne video fra den officielle åbning af BII:


"Vi ønsker at tilbyde lovende start-ups i BII-programmerne de bedste muligheder for at udvikle deres virksomhed hurtigt. Juridisk rådgivning har været en af de mest efterspurgte services, og derfor forventer vi, at samarbejdet med Plesner bliver meget værdiskabende for vores start-ups, uanset om de er specialiseret inden for farma, biotech eller medtech"
, siger Thomas Nagy director på BioInnovation Institute.

BioInnovation Institute er et initiativ fra Novo Nordisk Fonden. I de tre første år, indtil slutningen af 2020, er BII blevet tildelt DKK 392 millioner.

I det nye partnerskab er to jurister fra Plesner en dag om ugen til stede på BII, hvor de tilbyder juridisk rådgivning og vejledning om alle former for juriske udfordringer og spørgsmål.

"Vi har flyttet vores rådgivning ud af Plesners kontorer og ind i bygningen, hvor BII's start-ups holder til. Det giver os værdifulde erfaringer og unikke muligheder for at hjælpe de nystartede virksomheder ansigt-til-ansigt. Det er fascinerende at være en del af start-up miljøet på BII og opleve life science forskernes perspektiver og hjælpe med rådgivning inden for en bred vifte af juridiske områder", siger Sara Hanquist Johnsen, advokat hos Plesner.

For BII er samarbejde afgørende. BII er åbne over for både mindre, specialiserede virksomheder såvel som større internationale organisationer, som gerne vil bidrage til BII og udviklingen af nystartede life science projekter og start-up virksomheder.

Læs mere om BII

Seneste insights

Flere insights