Ny digital platform samler viden om persondata

Plesner har netop lanceret den digitale platform LegalHub. Platformen gør det nemmere for alle, der arbejder med GDPR og persondataret, at udføre deres daglige opgaver og holde sig fagligt opdateret.

Det persondataretlige område er i konstant forandring, og det kan være svært at holde sig opdateret. Derfor har Plesners Persondata Team udviklet en struktureret videnplatform, LegalHub, målrettet til personer, der arbejder professionelt med persondataret.

Platformen er opbygget af direkte referencer mellem lovgivning og relevant materiale, herunder eksempelvis domme og afgørelser samt vejledninger. Referencerne går helt ned på de enkelte bestemmelser. Det juridiske indhold i LegalHub suppleres med Plesners skabeloner, så abonnenterne lettere kan identificere det materiale, der er relevant for håndtering af deres konkrete opgaver. Idet LegalHub bl.a. indeholder 150 domme og afgørelser og mere end 200 vejledninger, vil det også være muligt for abonnenterne at udvide deres kendskab til retspraksis og fortolkningsbidrag på området.

Udover at platformen kan være en effektiv hjælp i dagligdagen, idet den løbende er opdateret med ny faglig viden, giver et abonnement på LegalHub også adgang til en række faglige eksklusive webinarer om aktuelle emner inden for persondataretten.

Se introduktion til LegalHub

Persondataret er det første juridiske speciale på LegalHub, og målsætningen er at yderligere juridiske specialer vil blive tilgængelige på platformen. Adgang til LegalHub kan erhverves som årsabonnement.

LegalHub - læs mere og se muligheder for tilmelding

Seneste nyt om Persondata

Persondata