Ny Managing Partner i Plesner

Niklas Korsgaard Christensen er valgt til ny Managing Partner i Plesner. Han overtager posten efter den ordinære generalforsamling i marts 2021 efter Tom Kárí Kristjánsson.

Det var en enig partnerkreds, der tidligere på ugen valgte Niklas Korsgaard Christensen som ny Managing Partner i Plesner.

"Jeg er stolt over at blive valgt og ser frem til at stå i spidsen for Danmarks førende advokatfirma", fortæller Niklas Korsgaard Christensen.

"Det er min ambition at fortsætte den positive udvikling, så vi kan indfri vores klare målsætning om at være absolut bedst i markedet. Min vigtigste opgave er at sikre, at vi er en attraktiv virksomhed for vores klienter og medarbejdere. Mit fokus er den daglige ledelse og motivation af hele vores team"
 .

Niklas har været en del af Plesner siden 2002. Han beskæftiger sig især med infrastruktur, energi, fast ejendom og entreprise og har bistået bl.a. Ørsted (Dong Energy), Sund og Bælt, Femern, Kalaallit Airports, Arkil A/S og Total. Niklas vil fortsat bruge en væsentlig del af sin tid på klientarbejde.

Niklas Korsgaard Christensen bliver den tredje Managing Partner i Plesner.

"Vi skylder Tom en kæmpe tak for hans enorme indsats igennem snart 7 år. En periode, hvor Tom har stået i spidsen for uafbrudt vækst og fokus på, hvordan man bliver det bedste firma for klienter og medarbejdere. Toms betydning for Plesner er markant, og jeg vil gøre mit for at føre strategien videre", slår den nyudnævnte Managing Partner fast.

Niklas Korsgaard Christensen tiltræder den nye stilling ved udgangen af 1. kvartal 2021. 

Seneste insights

Flere insights