Plesners internationale processpil - Plesner Pre-Moot - vender tilbage den 28.-29. marts 2022

Til marts genoptager Plesner sin stolte tradition med afholdelse af Plesner Pre-Moot. Arrangementet løber af stablen i København den 28.-29. marts 2022 og tjener som optakt til det 29. årlige Vis Moot processpil - verdens største og mest prestigefulde konkurrence inden for voldgift. Under pre-mooten vil alle de deltagende "mooties" få rig mulighed for at måle sig imod andre hold og modtage råd og feedback fra erfarne voldgiftspraktikere.

Hvert forår samles det internationale voldgiftssamfund for at deltage i den årlige Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot (Vis Moot) som "mooties", vejledere og dommere. I år skal de studerende prøve kræfter med en kommerciel voldgiftssag under den internationale købelov (CISG) vedrørende salg af palmeolie.

Vis Moot processpillets popularitet og prestige stiger hvert år blandt studerende og professionelle, og spiller dermed en vigtig rolle i forhold til at uddanne og forme morgendagens internationale procesadvokater og voldgiftsdommere. Samtidig er processpillet et unikt forum, hvor praktikere kan udveksle viden og erfaringer. 

Plesner investerer løbende i fremtidens jurister og ønsker at bidrage til at fremme vidensdelingen på tværs af landegrænser og juridiske discipliner, herunder international tvisteløsning. 

Plesner har siden 2018 forstærket sit engagement i udviklingen af morgendagens praktikere gennem et nyt samarbejde med Københavns Universitet, der i 2022 stiller med et hold bestående af håndplukkede jurastuderende fra kandidatuddannelsen. Plesners egne voldgiftsspecialister fungerer som vejledere for holdet, som skal repræsentere Københavns Universitet under konkurrencen.
Som det førende danske advokatfirma indenfor tvisteløsning og international voldgift arrangerer Plesner derudover i år sin fjerde pre-moot.

Selvom hovedkonkurrencen i 2022 er flyttet til en virtuel platform foregår Plesner Pre-Moot med fysisk fremmøde i "Kobbertårnet" i København den 28.-29. marts 2022. Deltagerne vil her få lejlighed til at forfine deres argumenter og procedurer, samt modtage feedback og networke med erfarne praktikere. For de deltagende dommere giver Plesner Pre-Moot ligeledes rig mulighed for at dele viden og erfaring med de studerende og andre praktikere i uformelle rammer. 

Læs mere om og tilmeld dig Plesner Pre-Moot 2022 

Tilmeldingsfristen er 7. marts 2022.

Seneste insights

Flere insights