Plesner donerer til humanitær hjælp i Ukraine

Plesner sender et økonomisk bidrag til FN’s Flygtningeorganisation UNHCR's humanitære indsats i Ukraine. Støtten skal blandt andet være med til at sikre husly, sundhedsydelser og juridisk rådgivning til den ukrainske befolkning.

Plesners Managing Partner, Niklas Korsgaard Christensen, udtaler:

"Plesner fordømmer Ruslands beslutning om at invadere Ukraine. Beslutningen om at begynde en krig og de efterfølgende krigshandlinger i hjertet af Europa strider mod grundlæggende international ret og er en markant trussel mod principper om demokrati og retssamfund. Vi ønsker at hjælpe den ukrainske befolkning, der har et stort behov for humanitær hjælp som følge af den russiske invasion. Derfor har vi igangsat en donation til FN’s Flygtningeorganisation UNHCR, som er til stede i Ukraine og i nabolandene og arbejder på at give beskyttelse og nødhjælp til de mange desperate mennesker tvunget på flugt fra de militære handlinger."

UNHCR primære formål er at beskytte og varetage flygtninge og fordrevnes rettigheder og trivsel. Det sker konkret ved indsatser indenfor beskyttelse, husly, sundhedsydelser og juridisk rådgivning. 

Doner til humanitær hjælp i Ukraine via UNHCR:

https://stoet.unhcr.org/dk/da/ukraine?gclid=EAIaIQobChMIiKP287Kn9gIV2UeRBR3-bAiuEAAYASAAEgKz1PD_BwE&gclsrc=aw.ds

Seneste insights

Flere insights