Plesner bidrager til Clean Energy Tool

Plesner har indgået et samarbejde med det internationale advokatfirma Simmons & Simmons, som tilbyder omfattende oplysninger om sektoren for vedvarende energi  i Danmark. Vores samarbejde betyder, at Clean Energy Tool nu kan hjælpe investorer, projektudviklere og andre beslutningstagere med at udvide deres engagement i danske projekter indenfor vedvarende energi.

Simmons & Simmons' Clean Energy Tool giver online adgang til detaljeret juridisk og regulatorisk information i form af oversigter, der rummer alle aspekter af projekter indenfor vedvarende energi, herunder erhvervelse af jord, finansiering, skat, finansiel strukturering, indtægtsstrømme, nettilslutning og tvister. Oplysningerne præsenteres i et standardiseret Q&A-format, som gør det muligt for abonnenter at gennemse forskellige jurisdiktioners retsområder med henblik på at sammenligne rammer for vedvarende energi projekter på tværs af flere lande.

Det overordnede formål er at levere nøjagtige, konsekvente og opdaterede oplysninger via en brugervenlig platform, der kan strømline beslutninger for investorer og projektudviklere på tværs af lande. Mere end 40 lande har allerede bidraget til værktøjet, og der kommer flere til hver måned.  Indholdet er skabt gennem Simmons & Simmons' samarbejde med de bedste lokale juridiske rådgivere i over 60 lande i Afrika, Asien, Europa, Latinamerika, Australien og Mellemøsten. 

En stor gruppe af Plesners medarbejdere har bidraget til den danske del af Clean Energy Tool.

Hvis du vil vide mere om værktøjet eller anmode om en demo/gratis prøveversion, kan du besøge Clean Energy Tool.

Seneste nyt om Energi og Infrastruktur

Energi og Infrastruktur