Hvordan forholder din virksomhed sig til Legal Tech? Vil du være ajour med de nyeste teknologier til at løse juridiske opgaver og dele praktiske erfaringer med andre - så tilmeld dig Plesners Legal Tech Forum. Vi mødes 2-3 gange om året, hvor vi hver gang dykker ned i forskellige konkrete emner inden for Legal Tech.

Legal Tech er i rivende udvikling, og et stigende antal juridiske opgaver kan med fordel løses ved brug af den nyeste teknologi. Der udbydes i dag talrige produkter, som løser opgaver forbundet med juridisk rådgivning, kontraktudarbejdelse, transaktionsarbejde, retssager, compliance-opgaver og in-house juridiske processer.

Plesners Legal Tech Forum giver virksomheder og myndigheder indsigt i de eksisterende teknologier og erfaringer og søger at besvare nogle af de vigtigste spørgsmål for valg og anvendelse af Legal Tech løsninger.

Vores Legal Tech Forum er åbent for alle klienter, som vil lære mere om Legal Tech eller dele egne erfaringer om valg og anvendelse af nye teknologier.

Arrangementer i Legal Tech Forum

Det første arrangement blev holdt i maj 2019 med næsten 100 deltagere, som blev præsenteret for et systematiseret overblik over de forskellige juridiske processer, hvor legal tech-løsninger kan anvendes i dag.

Vi mødes 2-3 gange om året. Arrangementer bliver løbende annonceret her på hjemmesiden.

Tilmelding

Tilmeld dig Plesner Legal Tech Forum, så bliver du inviteret med, når vi holder det næste arrangement

*
*
*
*
*
*
 
Captcha

 
*