Legal Tech Forum - få styr på dokumenter og kontrakter

Plesner Legal Tech Forum inviterer til morgenseminar onsdag den 11. marts 2020, hvor vi sætter fokus på dokumenter og kontrakter. Bliv faglig rustet til at vælge, hvilke løsninger til dokumentgenerering og kontrakthåndtering der passer bedst til netop din virksomheds behov. I anden del af seminaret vil vi se på, hvad der skal til for at skabe en succesfuld implementering af Legal Tech.

Alle virksomheder bruger i et eller andet omgang dokumenter og kontrakter. Men de konkrete behov i dagligdagen kan være meget forskellige fra organisation til organisation. Til det første 2020-seminar i Plesners Legal Tech Forum ser vi nærmere på forskellige nye intelligente løsninger til at generere dokumenter og til at håndtere kontrakter. Vi har invitereret tre Legal Tech-leverandører med meget forskellige tilgange til automatisering af arbejdet med dokumenter og kontrakter.

Niels Martin Brøchner fra Contractbook, Simon Eklund fra Legal Desk og Michael Bjerg Hansen fra Green Meadow (Document Drafter) kommer og præsenterer deres løsninger. Vi ser nærmere på de forskellige løsningers styrker og svagheder, og vi tager en fælles diskussion af, hvad man skal være særligt opmærksom på, hvis man overvejer at investere i et nyt system til dokumenter/kontrakter.  

I anden del af seminaret fokuserer vi på, hvordan Legal Tech kan implementeres med succes hos brugerne. Danske virksomheder har for alvor fået øjnene op for potentialet for kvalitetsforbedring og effektivisering i arbejdsgangene ved at bruge Legal Tech, men potentialet opnås som altid først gennem en effektiv organisatorisk implementering.

Morten Raaberg fra Ustrat og eDiscoveryExecution præsenterer fire enkle trin, som de mest succesfulde virksomheder gennemgår for at komme hurtigt i gang med Legal Tech. Oplægget dykker ned i konkrete eksempler og kommer også kort ind på faldgruberne i forbindelse med implementering. Undervejs vil der være lejlighed til at stille spørgsmål og dele egne erfaringer.

Program

8.30 - 9.00: Morgenmad

9.00 - 9.10: Nyheder inden for Legal Tech

9.10 - 10.40: Løsninger til dokumentgenerering og kontrakthåndtering

  • Niels Martin Brøchner, Co-founder og CEO i Contractbook
  • Simon Eklund, Advokat og Co-founder i Legal Desk 
  • Michael Bjerg Hansen, Co-founder og Co-CEO i Green Meadow

  • Paneldebat med Niels Martin Brøchner, Simon Eklund og Michael Bjerg Hansen 

10.40 - 10.55: Pause

10.55 - 11.30: Hvordan implementerer vi Legal Tech succesfuldt

  • Morten Raaberg, Partner i Ustrat og eDiscoveryExecution

Tilmelding

Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig arrangementet.

BEMÆRK: Vi kan desværre pt. ikke modtage tilmeldinger foretaget i Internet Explorer. Vi anbefaler tilmelding gennem en anden browser som f.eks. Chrome, Firefox, Edge eller Safari - og beklager meget ulejligheden. 

*
*
*
*
*
*
Legal Tech Forum
Kursusbevis

Seneste insights

Flere insights