Plesner og Dansk Industri inviterer til Databeskyttelsesdag 23. januar 2020

For femte år i træk afholder Plesner og Dansk Industri den årlige Databeskyttelsesdag. Dagen står i praktikkens tegn, hvor vi vil gøre status på GDPR 1,5 år efter den 25. maj 2018.

Den 23. januar stiller Plesner og DI igen skarpt på databeskyttelsesforordningen og de områder, som har størst betydning for, hvordan organisationer  lever op til forordningens krav. 

Vi giver dig bl.a. en juridisk opdatering på tilsyn og afgørelser fra Datatilsynet og vil samtidig se nærmere på, hvad vi kan forvente af EDPB i 2020. 

Til Databeskyttelsesdagen ser vi desuden nærmere på risikovurderinger, og vi går i dybden med konkrete erfaringer fra en række fiktive tilsynsbesøg (mock-audits) foretaget i danske virksomheder. 

Vi håber på at se dig til en spændende dag i Industriens Hus, hvor der, udover faglige oplæg og paneldebatter, vil være rig mulighed for erfaringsudveksling og networking med andre organisationer, der arbejder med databeskyttelse.

Dagens program

Se programmet for Databeskyttelsesdagen

Tilmeld dig nu

Tilmelding til Databeskyttelsesdagen er nødvendig. Prisen for deltagelse er 1.500 kr. inkl. moms.

Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig Databeskyttelsesdagen.

BEMÆRK: Databeskyttelsesdagen er overtegnet, og det er derfor desværre ikke mere muligt at tilmelde sig. Ønsker du at komme på venteliste, er du velkommen til at skrive til seminar@plesner.com

Seneste nyt om Persondata

Persondata