Advokatfuldmægtig med interesse for den finansielle sektor og kapitalforvaltning

Vi søger en ambitiøs advokatfuldmægtig til vores Banking & Finance team, hvor du vil få mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver vedrørende finansiel regulering, kapitalforvaltning og finansielle kontrakter.

Du vil bl.a. komme til at beskæftige dig med:

  • Etablering af finansielle virksomheder og kapitalfonde,
  • Advokatundersøgelser for banker og andre finansielle virksomheder,
  • Udarbejdelse og forhandling af komplekse finansielle kontrakter,
  • Rådgivning af finansielle virksomheder og kapitalforvaltere om, f.eks. udbud og salg af finansielle produkter til danske investorer, og
  • Arbejde med køb og salg virksomheder (M&A) fra et finansiel regulerings perspektiv.

 
Vores klienter er primært de største danske og internationale banker, kapitalforvaltere og kapitalfonde, og en stor del af vores opgaver vedrører grænseoverskridende forhold og foregår derfor på engelsk.

Du vil få mulighed for at specialisere dig inden for et område i konstant udvikling, hvor kompleksiteten i dine opgaver øges i takt med, at dine kompetencer udvikles.

Dine opgaver vil både give dig mulighed for at arbejde som en del af store teams på større projekter, hvor du skal arbejde sammen med andre specialområder, f.eks. i forbindelse med M&A transaktioner, men også give dig mulighed for at arbejde i mindre grupper inden for dine specialeområder.

Kort sagt kan du forvente et alsidigt job i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde sammen med de dygtigste kollegaer i branchen, og som en del af vores hold får du en stærk personlig og faglig udvikling.

Om dig
Vi forestiller os, at du enten er nyuddannet eller har omkring et års erfaring. Du har interesse for opgaver inden for områderne formueret, kapitalmarkedsret og ejendomsret.

Du har et højt fagligt niveau, er god til at analysere komplekse strukturer og kan håndtere store mænger information. Du har veludviklede samarbejdsevner, er grundig og har lysten til fordybelse i et dynamisk specialeområde.

Du kommunikerer klart og præcist, såvel skriftligt som mundtligt, og behersker engelsk på forhandlingsniveau.

Se mere om, hvordan det er at være ansat i Plesner på www.plesner.com/karriere/plesner-people

Din ansøgning
Vil du vide mere om os og jobbet, er du meget velkommen til at kontakte advokat og partner Emil Deleuran på telefon 36 94 15 50 eller pr. email på ede@plesner.com eller HR-manager Susanne Warnick Ravn på telefon 36 94 14 29.

Din ansøgning sender du hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Mere om Plesner