Rådgiver i Plesners Compliance-team

Jobbet
Du har nu mulighed for at blive en del af vores nye ambitiøse team, der rådgiver virksomheder, organisationer og myndigheder om compliance og governance.

Stadig flere nye love og regler betyder, at vi oplever en markant stigende efterspørgsel efter specialister, som kan hjælpe med at sikre virksomhedernes overholdelse af lovgivningen.

Plesner har derfor etableret et nyt team bestående af specialister inden for operationel compliance, alle med indgående praktisk erfaring med compliance, primært fra den finansielle sektor.

Teamet arbejder tæt sammen med husets juridiske eksperter inden for alle relevante fagområder - GDPR, finansiel regulering, konkurrenceret og anti-bestikkelsesregler, etc.

Som en del af vores team vil du få mulighed for at arbejde med spændende opgaver inden for compliance, såsom: Etablering af compliance-programmer, praktisk implementering af lovgivning, udarbejdelse af GAP-analyser, gennemførelse af mock-inspektioner, undersøgelser, etc. Opgaverne vil blive tilpasset dine kvalifikationer, og vi løfter altid opgaverne sammen.

Du får en hverdag, hvor du både skal være på kontoret i Plesner og ofte også ude hos klienterne. Som rådgivere gør vi en dyd ud af at forstå vores klienters forretning for at kunne levere en compliance-rådgivning, der er både juridisk og kommercielt værdiskabende - også på den lange bane.

Vi tilbyder
Du kan forvente et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø, hvor du kommer til at arbejde sammen dygtige kolleger, der lægger stor vægt på teamwork. Som en del af vores hold får du både en stærk personlig og faglig udvikling.

Om dig
Du har en uddannelse som cand.jur., cand.merc.jur. eller lignende, og du har erfaring med at arbejde med compliance. Du er ambitiøs og har et højt fagligt niveau med lyst til yderligere at udvikle dine kompetencer inden for compliance.

Din evne til at kombinere dine juridiske kompetencer med kommerciel forståelse betyder, at du kan levere en operationel rådgivning, der fungerer for klienterne i praksis.

Du er imødekommende og har lyst til at indgå i tæt samarbejde med kolleger - og du får energi af at være i tæt kontakt med vores klienter.

Ansøgning og yderligere information
Din ansøgning sender du hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Vil du vide mere om os og jobbet, er du meget velkommen til vores kontakte leder af compliance-teamet Sara Holst Sonne på tlf. 36 94 12 23 / email shs@plesner.com, eller vores HR-manager Marlene Tang på tlf. 33 12 11 33 / email mta@plesner.com.

Vi glæder os til at høre fra dig

 

Mere om Plesner