Plesner søger advokatfuldmægtige/erhvervsjuridiske fuldmægtige til Private Investment Funds

Vil du arbejde sammen med nogle af landets dygtigste juridiske specialister inden for etablering og drift af kapitalfonde? Og vil du være med til at løse komplekse sager i kraft af dit virke som fuldmægtig? Så er det dig, vi søger.

Vi har travlt i vores team for Private Investment Funds og søger derfor to fuldmægtige. Vores nye teammedlemmer kommer bl.a. til at beskæftige sig med rådgivning om etablering af og investering i kapitalfonde, herunder de juridiske og kommercielle problemstillinger der opstår i forbindelse med driften af alternative investeringsstrukturer.

Dine kommende arbejdsopgaver
Du vil få mulighed for at specialisere dig inden for et område i konstant udvikling, hvor dine opgaver vil afspejle dine juridiske kompetencer, og kompleksiteten i opgaverne vil øges i takt med, at dine kompetencer udvikles.

Vores klienter er primært forvaltere af alternative investeringsfonde samt institutionelle investorer, og en stor del af vores opgaver indebærer arbejde, som involverer udenlandske advokater og fonde.

Kort sagt kan du forvente et spændende job i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde sammen med de dygtigste kollegaer i branchen, og som en del af vores hold får du derfor en stærk personlig og faglig udvikling.

Du er god til at skabe relationer, og har et solidt fagligt fundament
Vi forestiller os, at du har et højt fagligt niveau og motiveres af at skabe de bedste løsninger sammen med dine kolleger. Herudover har du interesse for at arbejde med kapitalfonde. Du har veludviklede samarbejdsevner, er grundig og har lysten til fordybelse i et dynamisk specialeområde.

Du kommunikerer klart og præcist såvel skriftligt som mundtligt og behersker engelsk på forhandlingsniveau.

Hos Plesner kan du forvente et udfordrende og attraktivt arbejdsmiljø
Vi tilbyder et spændende job i en organisation, der er præget af en uhøjtidelig omgangstone, men som sætter en ære i den høje faglighed. Du kommer til at indgå i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø i et af landets stærkeste teams inden for etablering og drift af kapitalfonde.

Vi tilbyder desuden en attraktiv løn og fleksible ansættelsesvilkår.

Vi glæder os til at høre fra dig
Vil du vide mere om os og jobbet? Så er du meget velkommen til at kontakte partner Simon Krogh på telefon 33 12 11 33.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet de rette kandidater.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

Mere om Plesner