Advokatfuldmægtige

Jobbet

Som fuldmægtig hos Plesner forventer vi ikke, at du mestrer hele den juridiske disciplin fra første dag. Tværtimod ser vi fuldmægtigtiden som en uddannelsesperiode, hvor du øger dine juridiske kompetencer og din markeds- og forretningsforståelse. Dine første opgaver er af mindre kompleks karakter, og efterhånden som du kommer længere hen i forløbet, bliver dine opgaver mere omfattende.

Når du begynder, tilknyttes du et specifikt team, partner og vejleder, der følger din faglige og personlige udvikling. I løbet af din ansættelse har du mulighed for at rokere og prøve kræfter med flere af vores forretningsområder.  

Om dig

Du har et højt fagligt niveau og motiveres af at skabe de bedste løsninger sammen med kolleger med tilsvarende høj faglighed. Som person er du initiativrig, løsningsorienteret og tillidsvækkende. Du forstår at kommunikere præcist og modtagerorienteret såvel skriftligt som mundtligt på både dansk og engelsk.

Vi tilbyder

Hos Plesner tilbyder vi et spændende job i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø der er præget af drive, humor og diversitet. Vi har en uhøjtidelig omgangstone, er ambitiøse og sætter en ære i vores høje faglighed.

Ansøgning og yderligere information

Send din ansøgning hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, indtil de rette er ansat. Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-manager Henriette Wulff Holm eller HR-manager Susanne Warnick Ravn på telefon 33 12 11 33. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Mere om Plesner