Advokatfuldmægtig/advokat til vores IP-afdeling

Vi søger en jurist, advokatfuldmægtig eller advokat, meget gerne med erfaring (1-5 år) med og interesse for immaterialret (IP), særligt patentretssager.


Om stillingen
Du vil blive ansat i en afdeling, hvor vi arbejder dedikeret på at være ubestridt markedsleder og det foretrukne valg inden for IP.

Vi er omtrent 40 medarbejdere i Plesners IP-afdeling, og afdelingen er inddelt i flere teams. Det team, du kommer til at indgå i, rådgiver særligt danske og udenlandske lægemiddelvirksomheder, men vi rådgiver også andre udviklingstunge brancher, som fx høreapparat-, fødevare- og biotekbranchen.

I teamet beskæftiger vi os primært med patentretssager, men vores rådgivning omfatter også fx regulatoriske forhold og IP-aftaler.

Dine opgaver vil afspejle dine juridiske kompetencer, og kompleksiteten i opgaverne vil øges i takt med, at dine kompetencer inden for området udvikles.

Vi synes selv, at vi har en fantastisk afdeling med sjove og spændende sager.

Om dig
Du har gode eksamenspapirer og et højt fagligt niveau samt et stort engagement. Herudover har du interesse for og måske erfaring med behandling af retssager. Du har formentlig også interesse for naturvidenskab, gode samarbejdsevner, er meget grundig og har lyst til at fordybe dig i et specialeområde i stor udvikling, ligesom du trives med det ansvar, som følger med at være en del af et ambitiøst team.

Du kommunikerer klart og præcist såvel skriftligt som mundtligt og behersker engelsk på forhandlingsniveau.


Vi tilbyder
Som en del af vores team kan vi tilbyde dig et udfordrende og spændende job i et inspirerende arbejdsmiljø. Vi har en uhøjtidelig omgangstone samtidig med, at vi stræber efter at levere løsningsorienteret rådgivning med den allerhøjeste faglighed.

Derudover har Plesner et attraktivt efteruddannelsesmiljø, og vi tilbyder en attraktiv løn og gode ansættelsesvilkår.

Vil du vide mere
Hvis du vil vide mere om os og stillingen, kan du kontakte HR-manager Marlene Tang på telefon 33 12 11 33 eller email mta@plesner.com.


Din ansøgning
Send din ansøgning hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere om Plesner