Plesner søger 1. års advokatfuldmægtige til Team Restructuring

Er du ambitiøs, og har du lyst til at arbejde med insolvens og rekonstruktion i samarbejde med nogle af landets dygtigste specialister inden for området? Så er det dig, vi leder efter.

Vi søger
Til vores Team Restructuring, som er et af Plesners kerneområder, søger vi 1. års advokatfuldmægtige med tiltrædelse 1. februar 2023. Du vil komme til at beskæftige dig med en lang række forskellige opgaver inden for behandling af konkursboer og rekonstruktioner.

Du bliver tilknyttet en ansvarlig partner, en tutor og en erfaren advokatfuldmægtig, og du vil komme til at lære af de bedste kolleger. Du bliver en del af et dedikeret team, der er førende på rekonstruktions- og konkursområdet, og vi behandler nogle af de største og mest komplekse insolvenssager i Danmark.

Vi lægger stor vægt på at sikre, at du som fuldmægtig udvikler dig i takt med opgaverne, og dine opgaver vil derfor afspejle dine juridiske kompetencer, og kompleksiteten i opgaverne vil øges i takt med, at dine kompetencer udvikles og du får mere erfaring. 

Om dig
Du har mod på en stejl læringskurve og motiveres af at skabe de bedste løsninger sammen med dine kolleger. Du kommunikerer præcist og modtagerorienteret såvel skriftligt som mundtligt på både dansk og engelsk. Herudover har du interesse for insolvensretten.

Samarbejde og det sociale sammenhold kendetegner Plesner. Det er derfor vigtigt, at du - ud over at være ambitiøs og brænde for dit fagområde og for kommerciel rådgivning - er imødekommende, får energi af at være en del af et dynamisk team, og at du sætter pris på og bidrager til det gode kollegaskab.

Se mere om, hvordan det er at være ansat i Plesner på www.plesner.com/karriere/plesner-people

Om os
Vi arbejder i teams, og du vil derfor komme til at arbejde tæt sammen med kolleger i Team Restructuring, med specialister i Plesners andre teams og med tæt kontakt til stakeholders og øvrige rådgivere. Du vil også efterhånden få selvstændigt ansvar for udvalgte sager. Denne kombination er med til at sikre din udvikling i en humørfyldt atmosfære i et travlt miljø samt give dig et godt indblik i forskellige forretningsområder.

Kort sagt kan du forvente et spændende job i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø. Som en del af Plesner sikres du både en stærk personlig og faglig udvikling, hvor du kommer til at arbejde sammen med nogle af de dygtigste kolleger i branchen.

Ansøgning og yderligere information
Vil du vide mere om os og jobbet, er du meget velkommen til at kontakte advokat Toke Engberg Pedersen, partner Michala Roepstorff eller HR-manager Henriette Wulff Holm på telefon 33 12 11 33.

Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet de rette kandidater.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Mere om Plesner