Cand.merc.(jur.) til Commercial Real Estate

Vores afdeling for Commercial Real Estate har fuld fart på. Hverdagen hos os er fyldt med spændende opgaver, tæt samarbejde, højt humør og et godt sammenhold. Vi har gennemgået en rivende udvikling og er i dag et af de markedsledende teams i Danmark inden for fast ejendom. Vi søger endnu en cand.merc.(jur.) til en stilling som erhvervsjuridisk fuldmægtig med interesse for og gerne også erfaring med transaktioner og projektudvikling, fordi vi har en ambition om at sikre et endnu mere helhedsorienteret syn på de komplekse problemstillinger af juridisk og økonomisk karakter, som vi rådgiver vores klienter om i dagligdagen.

Om jobbet
Du vil blive en del af et team med omfattende erfaring inden for alle aspekter af fast ejendom, og hvor du vil få rig mulighed for at udvikle dine juridiske kompetencer samtidig med din kommercielle og økonomiske forståelse. Du vil i høj grad selv være med til at konkretisere og byde ind med, hvad netop dine kompetencer kan tilføre af værdi til rådgivningen til vores klienter, således at vi sammen former din stilling som erhvervsjuridisk fuldmægtig.

På området for transaktioner har vi specialiseret os i at kunne betjene de nationale og internationale kapitalfonde med de krav, som stilles til selskabs- og skattestrukturering, rapportering, rådgivning om det danske marked både juridisk og kommercielt og ikke mindst - for de udenlandske aktører - en introduktion til det danske ejendoms- og finansieringsmarked.

Inden for projektudvikling og entreprise dækker vores rådgivning hele processen i forhold til planlægning og gennemførelse af større og komplicerede udviklingsprojekter, herunder udarbejdelse af helhedsplaner, modeller for samarbejde om selskabskapital, forhandling og gennemførelse af entrepriseaftaler samt efterfølgende salg af den udviklede ejendom, enten til en langsigtet investor eller som projektsalgsboliger.

På grund af sagernes størrelse og kompleksitet arbejder vi altid i teams, og vores tætte samarbejde på tværs af alle faggrupper er med til at sikre din udvikling i en humørfyldt og inspirerende atmosfære.

Om dig
Du er ivrig efter at udvikle dig, og du formår at sætte dig ind i klienternes verden. Du evner at omsætte kompliceret stof til konkret rådgivning og intelligente og innovative løsninger. Vi forventer ikke, at du kan det hele fra dag ét, men du skal være nysgerrig og have mod på at lære og blive dygtigere.

Samarbejde og det sociale sammenhold i vores team er omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. Det er derfor vigtigt, at dine juridiske kompetencer og kommercielle forståelse er kombineret med, at du er imødekommende, får energi af at være en del af et team og at du sætter pris på godt kollegaskab. Vi har gå-på-mod og godt humør, også når der skal løbes stærkt. Det forventer vi også, at du har.

Vi tilbyder
et spændende job i et travlt, inspirerende og internationalt arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde sammen med de absolut dygtigste kollegaer i branchen, som alle er med til at sikre dig en stærk både personlig og faglig udvikling. Derudover tilbyder vi en attraktiv løn og fleksible ansættelsesvilkår. Som erhvervsjuridisk fuldmægtig er du ligestillet med vores advokatfuldmægtige - både hvad angår ansættelsesvilkår, opgaver og karriere.

Se mere om, hvordan det er at være ansat i Plesner på www.plesner.com/karriere/plesner-people

Ansøgning og yderligere information
Send din ansøgning hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, indtil den rette er ansat. Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder og partner Jakob Schou Midtgaard eller HR-manager Susanne Warnick Ravn på telefon 33 12 11 33. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere om Plesner