Advokatfuldmægtig eller advokat til energi, infrastruktur og entreprise

Vores team inden for energi, infrastruktur og entreprise har travlt. Hverdagen hos os er fyldt med spændende opgaver, tæt samarbejde, højt humør og et godt sammenhold. Så hvis du har interesse for energi, infrastruktur, entreprise og samarbejde, har du nu mulighed for at få en plads på holdet.

Om stillingen
Du vil blive en del af et team med omfattende erfaring inden for alle aspekter af energi, infrastruktur og entreprise, og du vil få rig mulighed for at udvikle dine juridiske kompetencer samtidig med din kommercielle og økonomiske forståelse.

Fuldmægtige, advokater, partnere og studerende arbejder tæt sammen både i afdelingen og på tværs i huset, og du vil få mulighed for at arbejde med både tvister, rådgivning, projektudvikling og transaktioner.  

På grund af sagernes størrelse og kompleksitet arbejder vi altid i teams, og vores tætte samarbejde på tværs af alle faggrupper er med til at sikre din udvikling i en humørfyldt og inspirerende atmosfære.

Om dig
Vi forventer at du har interesse for og gerne også erfaring med energi, infrastruktur og/eller entreprise. Derudover er det vigtigt, at du har et godt fagligt niveau og motiveres af at skabe de bedste løsninger sammen med kolleger med tilsvarende høj faglighed.

Som person er du løsningsorienteret, har gode samarbejdsevner og trives med det ansvar, som følger af at være en del af et ambitiøst team. Du forstår at kommunikere præcist og modtagerorienteret såvel skriftligt som mundtligt på både dansk og engelsk.

Vi tilbyder
Hos Plesner tilbyder vi et spændende job i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø. Vi har en uhøjtidelig omgangstone samtidig med, at vi sætter en ære i vores høje faglighed.

Se mere om, hvordan det er at være ansat i Plesner på www.plesner.com/karriere/plesner-people

Ansøgning og yderligere information
Send din ansøgning hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, indtil den rette er ansat.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat, director Anne-Sophie Bundesen eller HR-manager Susanne Warnick Ravn på telefon 33 12 11 33. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere om Plesner