Data Manager i Plesner

Kan du være en bærende kraft i at sikre, at vores data hele tiden er af absolut højeste kvalitet, og kan du være dybt engageret i løbende at stille data til rådighed for forretningen, så de skaber maksimum værdi, så skal du søge jobbet som Data Manager i Plesner.

Om stillingen
Med en øget digitalisering og stadig større krav til hastighed samt korrekte og direkte anvendelige data i præsentationer, rapporter og systemer, har vi behov for et dedikeret og kontinuerligt fokus på, at de data vi indsamler og anvender, hele tiden er korrekte og up-to-date. Som Data Manager i Plesner bliver den opgave dit primære fokus.

På systemsiden kommer du til at arbejde både i bredden og i dybden. Det betyder, at du bl.a. bliver en central spiller i implementeringen og driften af vores nye CRM-system, og du får samtidig en vigtig rolle i det løbende vedligehold af data i flere af vores øvrige systemer.

Det bliver din opgave at sikre, at de processer, der omgiver data, når de indhentes, anvendes og på et tidspunkt slettes igen, er velfungerende, lette at anvende samt i overensstemmelse med vores krav til compliance.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte

  • "Vugge-til-grav" ansvar for kvaliteten af data, vi anvender til forretningsmæssige beslutninger
  • Ansvar for overblik over og dokumentation af processer der involverer data
  • Understøtte optimal brug af det nye CRM-system samt opsætte datapræsentationer og rapporter i systemet
  • Optimering af dataindsamlingsprocesser så der er sammenhæng mellem forretningsbehov og krav til compliance
  • Løbende udnyttelse af muligheder for ny anvendelse af data i både eksisterende og nye systemer
  • Tæt koordinering med interne og eksterne interessenter så mest optimale og holdbare data management løsninger indarbejdes i vores systemer og processer
  • Organisationens "go-to-person" og tovholder på datakvalitet

Om dig
Du har i flere år arbejdet med indsamling, kvalitetssikring og præsentation af data og kan referere til resultater, hvor dit arbejde med master data har bidraget til din organisations performance og varige forbedringer af ydelser, der er leveret til in- eller eksterne kunder.

Du evner at holde fokus på, at arbejdet med master data og datakvalitet skal munde ud i stadig større værdi for forretningen og dermed i sidste ende vores kunder.

Din erfaring kan være indsamlet fra flere forskellige kilder og steder, og det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med data i CRM-, BI- eller ERP-systemer. Du arbejder meget rutineret med data i Excel og har også gerne erfaring med brugen af SQL.

Du er vant til at arbejde i projekter med både interne og eksterne deltagere og har gerne deltaget i opgaveløsninger, hvor samarbejdssproget var engelsk. Du har en struktureret tilgang til dit arbejde og formår at dokumentere og formidle dine resultater til alle led af organisationen.

Du har formentlig en længerevarende uddannelse indenfor informationsvidenskab eller -teknologi, men kan også have andre uddannelsesmæssige indgangsvinkler til jobbet.

Ud over at være en dedikeret specialist, som er er god til at holde sig selv fagligt ajour, er du også en person, der gerne indgår i teams og samarbejde med andre for at finde de bedste løsninger, og du anser det som naturligt, at du tager et ansvar for at få løsningerne til at leve i organisationen.

Din placering
Du bliver en del af Forretningssupporten og er organisatorisk placeret i Risk Management. Herfra arbejder du sammen med kolleger i stort set alle andre afdelinger, så længe det drejer sig om kvalitetssikring, behandling og præsentation af Plesners data. I jagten på de bedste mulige løsninger arbejder du også tæt sammen med systemleverandører og eksterne it-udviklere.

Du kan forvente
Et spændende job i et travlt, inspirerende og internationalt arbejdsmiljø med mange berøringsflader i huset. Du kommer til at arbejde sammen med de absolut dygtigste kolleger i branchen, som alle er med til at sikre dig en stærk både personlig og faglig udvikling. Se mere om, hvordan det er at være ansat i Plesner på www.plesner.com/karriere/plesner-people.

Vil du vide mere om os og jobbet, kan du kontakte Head of Risk Management, Robert Grønlund, eller HR-konsulent, Marlene Tang. Robert har mobilnummer 30 93 72 06 eller email rag@plesner.com og Marlene kan nås på telefon 33 12 11 33 eller email mta@plesner.com.

 

 

Mere om Plesner