Plesner søger advokat til vores team for bank- og finansieringsret

Vi søger endnu en advokat til vores dygtige team for bank- og finansieringsret. Som vores nye holdspiller får du del i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø, ligesom at du dagligt kommer til at beskæftige dig med spændende arbejdsopgaver. På dette team kommer du til at arbejde sammen med de dygtigste kolleger i branchen, og vi vægter både en stærk personlig og faglig udvikling.

I stillingen her vil du arbejde med transaktioner, finansiel regulering og komplekse finansielle kontrakter, herunder:

  • Forhandling af finansielle kontrakter såsom låneaftaler til brug for virksomheds- og projektfinansiering
  • Finansiering af virksomhedshandler og infrastrukturfinansiering

 

En stilling hos Plesner giver muligheder
Vores klienter er primært de største danske og internationale banker, virksomheder, kapitalforvaltere og kapitalfonde, og en stor del af vores opgaver indebærer arbejde, som involverer udenlandske advokater og klienter.

Du vil få mulighed for at specialisere dig inden for et område i konstant udvikling, hvor dine opgaver vil afspejle dine juridiske kompetencer, og kompleksiteten i opgaverne vil øges i takt med, at dine kompetencer udvikles.

Du kan forvente et udfordrende og attraktivt arbejdsmiljø
Vi forestiller os, at du har erfaring enten fra advokatbranchen eller en finansiel virksomhed. Du har et højt fagligt niveau og motiveres af at skabe de bedste løsninger sammen med dine kolleger. Herudover har du interesse for og gerne erfaring med bank- og finansieringsret. Du har veludviklede samarbejdsevner, er grundig og har lysten til fordybelse i et dynamisk specialeområde.

Du kommunikerer klart og præcist såvel skriftligt som mundtligt og behersker engelsk på forhandlingsniveau.

Vi tilbyder et spændende job i en organisation, der er præget af en uhøjtidelig omgangstone, men som sætter en ære i den høje faglighed.

Vi glæder os til at høre fra dig
Vil du vide mere om os og jobbet, er du meget velkommen til at kontakte partner Søren Thyssen Valerius eller HR-manager Susanne Warnick Ravn på telefon 33 12 11 33.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Mere om Plesner