Dedikeret advokat eller fuldmægtig til ansættelses- og arbejdsret

Har du lyst til at løse komplekse sager i samarbejde nogle af landets dygtigste specialister inden for ansættelses- og arbejdsret? Så er du måske den advokat eller erfarne fuldmægtig, vi søger.

Vores team rådgiver inden for klassiske ansættelses- og arbejdsretlige opgaver og rådgiver derudover også om bl.a. ansættelsesretlige aspekter ved opkøb og fusioner på tværs af landegrænser, omstruktureringer, interne undersøgelser, fleksible ansættelsesforhold, masseafskedigelser, direktionens vilkår, herunder incitamentsordninger, diskriminationssager, ansættelsesret i det offentlige, overenskomstindgåelse og overenskomstfortolkning og andre kollektive arbejdsretlige spørgsmål.

Vi rådgiver internationale og danske virksomheder, offentlige myndigheder og institutioner samt direktører. Vi går ofte i retten i ansættelses- og arbejdsretlige sager. 

Om dig
Du er advokat eller erfaren advokatfuldmægtig inden for arbejds- og ansættelsesret, og du brænder for at arbejde inden for en af de mest spændende og udfordrende juridiske discipliner.

Du er ambitiøs, har et højt fagligt niveau og en interesse for ansættelses- og arbejdsret. I den type sager, vi løser i vores team, kræver det at du er detaljeorienteret, kan tænke ud af boksen og se sagen fra flere vinkler.

Samarbejde er omdrejningspunktet for alt, hvad vi foretager os. Det er afgørende, at dine juridiske kompetencer er kombineret med, at du er imødekommende, får energi af at være en del af et team og sætter pris på et godt kollegaskab, hvor vi løfter i flok.

Dine ansvarsområder
Som advokat eller fuldmægtig i vores team for Ansættelses- og arbejdsret får du mulighed for at gå i dybden med udfordrende juridiske forhold. Stillingen indebærer opgaver af forskellig karakter, som styrker din viden inden for dit speciale og giver dig indgående kendskab til vores klienters forretning og processer. I samarbejde med teamet vil du arbejde for det bedst mulige resultat for klienten.

Vi tilbyder
Du kan forvente et spændende job i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø. Du bliver en del af et dedikeret og knivskarpt hold, hvor du altid kan få hjælp og sparring hos dine kolleger. Vi har en uhøjtidelig omgangstone, er ambitiøse og sætter en ære i vores høje faglighed.

Vores fornemste opgave er at yde værdiskabende rådgivning til vores klienter. Den opgave kan vi kun løfte, hvis vi hele tiden arbejder på at gøre alle medarbejdere succesfulde. Derfor investerer vi intensivt i at få de dygtigste medarbejdere med på holdet og skabe et miljø, der understøtter din personlige og faglige udvikling.

Vi glæder os til at høre fra dig
Vil du vide mere om os og jobbet, er du meget velkommen til at kontakte partner Lise Høy Falsner eller HR-manager Marlene Tang på 33121133.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Mere om Plesner