Økonomistuderende til økonomisk ekspertteam

Nu har du mulighed for at blive en del af Plesners økonomiske analyseenhed. Teamet arbejder med store komplekse erstatningssager, kartelsager, transaktioner og rådgivning generelt.

Vi søger en stud. polit eller stud. oecon, der har interesse for industriøkonomi og spilteori, og som har lyst til at anvende økonomisk teori i en juridisk kontekst. Det er en fordel, hvis du er blandt de bedste på dit studie, og det er en forudsætning, at du er en ægte holdspiller, der kan lide at løse opgaver i tæt samarbejde med andre.

Teamet er forankret i Plesners konkurrencerets-team, og du vil få reference til vores cheføkonom og partner, Rie Paving Mortensen, og indgå i et tæt samarbejde med afdelingens økonomer og jurister.


Du kan forvente at blive en del af et spændende og inspirerende miljø, og dine arbejdsopgaver bliver blandt andet at:
 

  • gennemføre analyser i forbindelse med fusioner, karteller, misbrugssager, virksomheders prisadfærd m.v.
  • identificere og beskrive kontrafaktiske scenarier, herunder til brug for tabsopgørelser i erstatningssager, fusionssager m.v.
  • udarbejde tabsopgørelser og modeller i Excel, herunder arbejde med store datasæt
  • udvikle den økonomiske argumentation, fastlægge den relevante strategi og formidle økonomiske problemstillinger i juridiske sammenhænge, herunder i retssager m.v.
  • samarbejde med klienternes interne økonomer og eksterne konsulenter om håndtering af økonomiske problemstillinger og oplysning af sager
  • bidrage til strategien i de forskellige sager, herunder ved brug af spilteori og beslutningsteori


Vil du vide mere om stillingen
er du velkommen til at kontakte cheføkonom og partner Rie Paving Mortensen eller HR-manager Marlene Tang på telefon 33 12 11 33.

Din ansøgning
Send din ansøgning hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere om Plesner