Økonomiassistent

Plesner er et af landets førende advokatfirmaer, og vi arbejder målrettet og dedikeret på at være ubestridt markedsleder og det foretrukne valg for de mest krævende klienter, når deres væsentlige aktiver er i spil, og de har brug for rådgivning særligt i forbindelse med større transaktioner, strategisk-juridiske problemstillinger og kompleks konfliktløsning.

Til vores økonomiafdeling søger vi en erfaren økonomiassistent til at supportere vores forretningsområder.

Om stillingen
Stillingen er en fuldtidsstilling, og du vil blive en del af finansbogholderiet i økonomiafdelingen, hvor du blandt andet får ansvar for bogføring af udlæg og klientmidler. Du refererer direkte til regnskabschefen. Dit primære ansvarsområde vil være bogføring af udlæg og klientmidler, og derudover kan du forvente at arbejde med

  • Opfølgning på debitorer
  • Fakturering
  • Bogføring af øvrige betalinger
  • Kreditorstyring, herunder håndtering af driftskonti
  • Bankafstemninger
  • Diverse forefaldende bogføringsopgaver


Om dig
Du har minimum 5 års erfaring fra det klassiske bogholderi, og det er en fordel, hvis du har erfaring med bogføring og håndtering af klientmidler, men det er ikke et krav.

Du har en kontoruddannelse eller lignende med speciale i bogholderi med dig i bagagen, og du har derfor et indgående kendskab til opgaverne i det klassiske bogholderi inden for finans, debitorer og kreditorer.

Du er vant til at arbejde i økonomisystemer og er især en erfaren bruger af Excel. Kendskab til økonomisystemet Maconomy er en fordel, men ikke en forudsætning.

Du motiveres af at være en del af et team, og du er selv imødekommende, tillidsvækkende, hjælpsom og positiv.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, men også som noget helt naturligt giver dine kolleger en hjælpende hånd. Du er ansvarsbevidst, løsningsorienteret og arbejder systematisk og struktureret.

Høj faglighed, fleksibilitet og arbejdsglæde går hånd i hånd. I en organisation, hvor samarbejde er et bærende element, og hvor vi aldrig står stille, forventer vi også, at du er forandringsvillig og omstillingsparat, så vi altid opleves værdiskabende for klienter og kolleger.

Vi tilbyder
Hos Plesner tilbyder vi et spændende job i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø, hvor faglig og personlig udvikling samt arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt, og hvor du er med til at gøre en forskel.  Vi har en uhøjtidelig omgangstone samtidig med, at vi sætter en ære i vores høje faglighed. Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesforhold inklusiv pensions- og forsikringsordning.

Ansøgning og yderligere information
Send din ansøgning hurtigst muligt sammen med CV og øvrige relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, indtil den rette er ansat. Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte regnskabschef Christian Ditlev Clausen eller HR-manager Henriette Wulff Holm på telefon 33 12 11 33. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Mere om Plesner