Advokatfuldmægtige til Corporate Finance

Vi har plads til flere holdspillere...
Nu har du chancen for at blive en del af vores Corporate Finance team og arbejde med nogle af de største, mest komplekse og spændende virksomhedsoverdragelser og børsnoteringer i Danmark og cross-border.

Vi arbejder altid i teams, og du vil derfor komme til at arbejde tæt sammen med kollegaer i afdelingen, med specialister i Plesners andre afdelinger og med klientens eget deal team og øvrige rådgivere. Dette samarbejde er med til at sikre din udvikling i en humørfyldt atmosfære i et travlt miljø. Dine opgaver vil afspejle dine juridiske kompetencer, og kompleksiteten i opgaverne vil øges i takt med, at dine kompetencer udvikles, men du vil fra start opleve at få ansvar for dele af transaktionsarbejdet.

Kort sagt kan du forvente et spændende job i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde sammen med de dygtigste kollegaer og bedste holdspillere i branchen. Som en del af vores hold får du både en stærk personlig og faglig udvikling.

Klienterne
Vi rådgiver om alle former for virksomhedsoverdragelser med fokus på kapitalfonds- og ventureinvesteringer, strukturerede salgsprocesser, joint ventures, fusioner og omstruktureringer.

Inden for kapitalmarkedstransaktioner og børsret rådgiver vi om noteringer og udstedelser på Nasdaq Copenhagen eller andre danske og udenlandske regulerede markeder, bl.a. Nasdaq New York, New York Stock Exchange, London Stock Exchange, Luxembourg Stock Exchange, Nasdaq Stockholm og First North Stockholm.

Som rådgivere gør vi en dyd ud af at forstå vores klienters forretning for at levere rådgivning, der er både juridisk og kommercielt værdiskabende.

Dig
Du har et højt fagligt niveau og motiveres af at skabe de bedste løsninger sammen med dine kollegaer. Herudover besidder du en interesse for og gerne erfaring med M&A/kapitalmarkedsret, og kommunikerer præcist og modtagerorienteret såvel skriftligt som mundtligt på både dansk og engelsk.

Samarbejde og det sociale sammenhold i vores team er omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. Det er derfor vigtigt, at dine juridiske kompetencer og kommercielle forståelse er kombineret med, at du er imødekommende, får energi af at være en del af et team, og at du sætter pris på godt kollegaskab.

Se mere om, hvordan det er at være ansat i Plesner på www.plesner.com/karriere/plesner-people

Din ansøgning
Vil du vide mere om os og jobbet, er du meget velkommen til at kontakte HR-manager Susanne Warnick Ravn på telefon 33 12 11 33.

Din ansøgning sender du hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere om Plesner