Vi er pæne mennesker
Og pænt forskellige

Det er ingen hemmelighed, at de fleste advokater går nogenlunde ens klædt. Sådan er det også hos Plesner. Men vi har plads til at være forskellige, og det er vi. Lær os at kende, og oplev det selv.

Vi er gode. Også til at have det godt.

Vi har en klar holdning til, at de bedste resultater skabes i samarbejde mellem kolleger, der kender hinanden godt. Derfor byder hverdagen hos Plesner på et mix af både faglige og sociale elementer.

Vi løber DHL-stafet, tager på kunstudstillinger, spiller badminton, afholder lagersalg og meget, meget mere. Vi er sociale på både afdelingsbasis og i Plesner-regi, og vores advokatfuldmægtige og jurastuderende har derudover deres helt egne fester og arrangementer, kun for dem.

Derudover samles vi alle sammen om en række traditionsrige arrangementer og storslåede fester som f.eks. sommerfest, juletræsfest, julefrokost og fredagsvin.

Vi er individer med fælles træk

Vi giver plads til den enkelte, for vi tror på, at talenter udvikler sig bedst, når de får plads til at vokse. Hos Plesner kan du derfor tage dine karrieredrømme med på arbejde, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at udleve dem. Vi tror, du er bedst, og at vi er stærkest, når du er dig selv, og vi ser koblingen af vores forskellige kompetencer som grundstenen til vores succes. Vi lytter til hinanden, respekterer hinandens synspunkter og bruger vores forskellige styrker til at supplere hinanden.

Vores fællesnævner er vores juridiske engagement, som udleves ved hjælp af drive, ambition og professionalisme. Vi kæmper for vores klienter og bruger hinanden i opgaveløsningen til sammen at opnå de bedste resultater. De sager, vi beskæftiger os med, har ofte vidtrækkende konsekvenser for både vores klienter og for samfundet omkring os. Vi er derfor dybt seriøse i vores sagsbehandling og går aldrig på kompromis med vores kvalitet, integritet og etiske standarder. Det forhindrer os dog ikke i at værdsætte, at vores arbejdsmiljø er præget af en let tone, humor og et konstant fokus på at give arbejdsglæden de bedst mulige betingelser.

Hvad vil du søge som?

Se vores ledige stillinger