Som medarbejder i Plesners supportfunktioner bidrager du til at vedligeholde og udvikle de rammer, der skaber udgangspunkt for den optimale juridiske udvikling.

Derfor stiller vi krav til, at du placerer overliggeren højt, når det handler om imødekommende service, hurtig problemløsning og effektivt samarbejde på tværs.

Engagement, åbenhed, gåpåmod og humor er egenskaber, vi vægter højt hos vores kolleger. Vi søger samtidig løbende at udvikle vores arbejdsmiljø, så det byder på faglige og personlige udfordringer for hver enkelt medarbejder.

Forretningssupport

I Forretningssupporten kan du blive ansat i vores afdelinger, der beskæftiger sig med IT, økonomi, HR, kommunikation, marketing, sprog og facility management.

Ambitionen om at være markedsleder kræver et stærkt juridisk hold - men i høj grad også en stærk forretningssupport som er med til at sikre, at vores klienter i alle sammenhænge får den bedst tænkelige betjening.

Advokatsekretær

Som advokatsekretær tilknyttes du en eller flere jurister og bliver en del af et stærkt team i en af vores afdelinger. Derudover har du mulighed for at blive tilknyttet et eller flere af vores tværfaglige teams, der yder faglig support på tværs af huset, hvor opgaverne kræver det. Vi har i dag eksempelvis etableret teams, der er specialiserede i at håndtere rejsebestilling, tinglysning og diverse registreringer i diverse offentlige systemer, udarbejde præsentationer m.v.

Arbejdsopgaverne varierer meget afhængig af den afdeling, du er placeret i. Fælles for alle afdelinger er, at de beskæftiger sig med erhvervsretlige og/eller offentligretlige emner. En professionel tilgang til arbejdet, veludviklede samarbejdsevner og blik for kvalitet er grundlæggende evner hos vores advokatsekretærer, og vi lægger vægt på, at du er omhyggelig, imødekommende og engageret og har en god og sikker skriftlig og mundtlig formuleringsevne.