Jurister til Plesners team for EU and Competition

Vores område er i konstant udvikling, og vi har travlt. Vi søger derfor advokater og advokatfuldmægtige til vores team for EU and Competition.

Om dig
Du er jurist og brænder for at arbejde inden for denne spændende og udfordrende juridiske disciplin. Det er en fordel, hvis du har erfaring med konkurrenceret fra et advokatkontor, en konkurrencemyndighed eller en virksomhed, men det er ikke et krav, da vi er klar til at lære dig op.

Du har et højt fagligt niveau og arbejder systematisk, detaljeorienteret og vedholdende, når det kommer til komplekse juridiske problemstillinger. Du er samtidig effektiv og god til at administrere din tid.

Du kan arbejde selvstændigt, men er også en holdspiller, der næres af den videndeling og læring, der opstår i samarbejdet med juridiske og økonomiske specialister eller andre faggrupper. Du sætter en ære i at være en god kollega, der bidrager til både faglig sparring og socialt sammenhold.

Du er serviceminded og gør en dyd ud af at levere rådgivning af høj kvalitet, der også er kommercielt anvendelig for klienten. Du kommunikerer klart og præcist på dansk og engelsk.

Om stillingen
Du får mulighed for at bidrage til den fortsatte udvikling af et stærkt team, som arbejder med nogle af de største og mest interessante sager inden for EU- og konkurrenceretten.

Vi repræsenterer virksomheder i kartel- og misbrugssager, både i forhold til konkurrencemyndighederne, anklagemyndigheden og domstolene, og mange af vores sager har et udpræget internationalt perspektiv. Vi håndterer fusionsanmeldelser i både Danmark og EU og koordinerer anmeldelser i andre jurisdiktioner. Endvidere repræsenterer vi virksomheder i konkurrenceretsrelaterede erstatningssager i Danmark og udlandet.

Vi rådgiver desuden løbende virksomheder om overholdelse af konkurrencereglerne, og vi hjælper virksomheder med operationel compliance.

Økonomi spiller en central rolle i konkurrenceretten, og vores team omfatter derfor flere økonomer, der samarbejder med juristerne om håndtering af alle typer sager.

Du kan forvente
Et spændende job i et inspirerende og internationalt arbejdsmiljø med mulighed for stor fleksibilitet og medbestemmelse i forhold til tilrettelæggelsen af dine opgaver. Du kommer til at arbejde sammen med de absolut dygtigste kollegaer i branchen, der alle er med til at sikre dig en stærk faglig og personlig udvikling og prioriterer at få dig til at føle dig velkommen fra første dag og blive integreret i vores fagligt og socialt velfungerende team.

Vi har fleksibilitet i forhold til valg af arbejdssted, så du har mulighed for at planlægge dit arbejde med arbejdsdage på Plesners kontor, på din hjemmeadresse eller et andet egnet sted. Vi stiller moderne kontorinventar og IT-udstyr til rådighed på din hjemmeadresse.

Du kan se mere om, hvordan det er at være ansat i Plesner på www.plesner.com/karriere/plesner-people

Ansøgning og yderligere information
Send din ansøgning sammen med relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Gitte Holtsø eller HR-manager Marlene Tang på telefon 33 12 11 33.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Mere om Plesner