Plesner søger erfaren advokat til insolvens og rekonstruktion

Er du ambitiøs, og har du lyst til at arbejde med insolvens og rekonstruktion i samarbejde med nogle af landets dygtigste specialister inden for området? Så er det dig, vi leder efter.

Vi søger
Insolvens og rekonstruktion er et af Plesners kerneområder, vi har travlt og søger derfor flere kræfter. Du vil blive en del af et dedikeret team, der er førende på rekonstruktions- og insolvensområdet og behandler nogle af de største og mest komplekse insolvenssager i Danmark. Vi søger derfor en erfaren, ambitiøs og kvalitetsbevidst advokat til vores Team Restructuring. Som en del af teamet vil du komme til at beskæftige dig med en lang række forskellige opgaver inden for behandling af konkursboer og rekonstruktioner samt yde rådgivning til danske og udenlandske klienter inden for området.

Om dig
Du har allerede oparbejdet nogle års praktisk erfaring inden for området og vil fortsat gerne lære af og samarbejde med de bedste kolleger på området. Du har et højt fagligt niveau, forstår kommercielle sammenhænge og motiveres af at skabe de bedste løsninger sammen med dine kolleger. Du kommunikerer præcist og modtagerorienteret såvel skriftligt som mundtligt på både dansk og engelsk.

Samarbejde og det sociale sammenhold i vores team er et væsentligt omdrejningspunkt for vort arbejde. Det er derfor vigtigt, at du også har lyst til at være en del af et dynamisk team, og at du sætter pris på og gerne vil bidrage til det gode kollegaskab.

Vi tilbyder
Vi arbejder ofte i teams, og du vil derfor naturligt arbejde tæt sammen med kolleger i vores team, med specialister i Plesners andre teams og med tæt kontakt til stakeholders og øvrige rådgivere. Dette samarbejde er med til at sikre din udvikling og specialisering , give dig et godt indblik i forskellige forretningsområder og bidrage til en forretningsmæssig forståelse.

Du vil få selvstændigt sagsansvar, og du vil blandt andet arbejde tæt sammen med teamets partnere, som vil tage aktivt del i din karriere hos os.

Du vil også få ledelsesansvar, herunder medansvar for teamets  fuldmægtiges uddannelse.

Plesner lægger stor vægt på faglig og personlig udvikling, hvilket også understøttes af vores karrieremodel for jurister, som du kan læse mere om her https://plesner.com/karriere/advokat/karriereveje?sc_lang=da-dk.

Ansøgning og yderligere information
Send din ansøgning hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, indtil den rette er ansat. Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat, partner Michala Roepstorff, advokat Toke Engberg Pedersen eller HR-manager Henriette Wulff Holm på telefon 33 12 11 33.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Mere om Plesner