Project Manager indenfor M&A og Commercial Real Estate, Construction & Infrastructure

Vil du spille en central rolle i den løbende optimering af processer og arbejdsgange med det formål at levere det bedste produkt og den bedste oplevelse til klienten? Vil du med på en udviklingsrejse, hvor dine ideer løbende vil præge retningen?

Om stillingen
Du bliver en del af Project Team, der står i spidsen for arbejdet i Plesner med at effektivisere processer og arbejdsgange med klienten i centrum. Teamet består af Project Managers og Assistant Project Managers (studentermedhjælpere), som arbejder tæt sammen med juristerne og andre teams i virksomheden.

Vi har lige nu vores hovedfokus på områderne M&A og Commercial Real Estate, Construction & Infrastructure og vil løbende udvide til andre forretningsområder.

Vores Project Managers arbejder både på klientrettede projekter og udviklingsprojekter, men hovedvægten for den enkelte Project Manager vil være enten på klientrettede projekter eller på udviklingsprojekter. Lige nu søger vi primært nye kollegaer, der brænder for at gøre en forskel på de klientrettede projekter, hvor du kommer til at arbejde side om side med juristerne og lede udvalgte aktiviteter så som at organisere store mængder af data til brug for bl.a. due diligence i transaktionssager og opbygge, strukturere og styre virtuelle datarum. På udviklingsprojekterne driver vores Project Managers initiativer, som kan have til formål at automatisere processer eller at skabe produkter, med det formål at sikre den bedst mulige klientoplevelse. Der er naturligvis tæt samarbejde mellem Project Managers på de to typer af projekter.

Vi er en afdeling i vækst, og vi udvikler os hele tiden. Det betyder, at du vil tage del i en ambitiøs udviklingsrejse, som indebærer innovative digitale muligheder. Her vil du være med til løbende at forme afdelingens bidrag både til vores klienter og internt i afdelingerne.  

Om dig
Vi forestiller os at du har en videregående uddannelse som cand.merc., cand.it eller anden relevant akademisk baggrund kombineret med et par års relevant fuldtidserfaring. Alternativt kan du have en uddannelse som finansøkonom med flere års erfaring fra en relevant branche. Vi sørger for, at din rolle og dine ansvarsområder afspejler din erfaring, og vi sørger for at kompleksiteten øges i takt med, at dine kompetencer udvikles.

Du er vant til projektarbejde, tager ansvar og besidder et stort overblik. Du er idérig, struktureret, god til at spotte optimeringsmuligheder og løser opgaver effektivt. Du har flair for at arbejde med Microsoft Office pakken (Word, Excel, PowerPoint), og måske har du endda erfaring med at implementere nye systemer og drive forandring.

Samarbejdet i vores team, og med huset i øvrigt, er omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. Vi prioriterer et godt socialt sammenhold i teamet og det er derfor vigtigt, at du er imødekommende, får energi af at være en del af et team og sætter pris på godt kollegaskab. Som alle andre hos Plesner sætter du standarden højt, og du trives og bevarer overblikket i et ambitiøst miljø, hvor tingene går stærkt og har korte deadlines. Herudover kommunikerer du klart på både dansk og engelsk i tale og skrift.

Du kan forvente
Et spændende job i et travlt, inspirerende og internationalt arbejdsmiljø med mange berøringsflader i huset. Du kommer til at arbejde sammen med de absolut dygtigste kollegaer i branchen, som alle er med til at sikre dig en stærk både personlig og faglig udvikling. Se mere om, hvordan det er at være ansat i Plesner på www.plesner.com/karriere/plesner-people

Vil du vide mere om os og jobbet, kan du kontakte Head of Project Team Line Lolk Thomsen på lltn@plesner.com / +4523650732 eller HR manager Susanne Warnick Ravn på swr@plesner.com / +4530937134.

Mere om Plesner