Regn regnskabet ud

Få redskaberne til at regne et årsregnskab ud - deltag i Regnskabskonference 2016.

Bliv skarp til årsrapporter

I samarbejde med Juridisk Diskussionsklub og PwC inviterer vi til en to-dags regnskabskonference, hvor du får de vigtigste redskaber til at læse et regnskab.

Konferencen henvender sig til jurastuderende fra Københavns Universitet, der interesserer sig for erhvervsjura, og som ønsker at styrke sit kendskab til de grundlæggende regnskabsmæsige begreber.

Formålet med konferencen er at give en grundlæggende forståelse for regnskabets principper, og et indblik i hvorfor det for jurister også er vigtigt at kunne læse et regnskab.

Konferencen vil bestå af undervisning i regnskabsforståelse af konsulenter fra PwC, emnebaseret caseabejde, samt indlæg fra partnere og advokater i Plesner, der fortæller, hvordan de bruger deres kendskab til regnskaber i det daglige arbejde som erhvervsjurist.

Regnskabskonferencen har fagligheden i højsædet og vi udvælger 30 deltagere, som vil optage pladserne på Regnskabskonferencen i 2016. Hele arrangementet afsluttes med drinks og middag fredag aften, hvor deltagerne får mulighed for at udvide deres netværk i mere uformelle rammer

Ansøgningsprocedure

  • Du skal have bestået 4. semester, og være medlem af JD. 
  • Skriv en motiveret ansøgning på 10-12 linjer.
  • Angiv: Navn, alder og semester
  • Send din ansøgning til regnskabskonference@jdku.dk inden den 26. september 2016 kl. 12:00