Klar. Parat. Eksamen.

Skarp til skatteret

Plesner inviterer jurastuderende fra Aarhus Universitet og Syddansk Universitet til workshop i skatteret, hvor vi åbner posen med skatterettens guldkorn og giver dig tips og tricks til din eksamen.

Vi anvender samme pensum, som du skal kunne til eksamen, og du bliver trænet i at forstå og arbejde med eksamensrelevante cases i samarbejde med dine medstuderende.

Vi begynder workshoppen med at gennemgå relevant teori, og herefter benytter vi teorien i praksis, når vi sammen arbejder med cases, der er inspireret af de sager, vores skatteteam arbejder med.

Casen får du tilsendt cirka en uge inden workshoppen, så du har god tid til at forberede dig inden vores workshop. Undervisningen vil lægge op til inddragelse af alle deltagere, hvorfor der forventes aktiv deltagelse.

Om underviserne

På workshoppen vil du blive undervist af partner Peter Barsøe Østergaard og advokatfuldmægtig Neel Støier, der begge er en del af Plesners team for Skatter og Afgifter. Peter er specialiseret i skattemæssig due diligence og skattemæssige aspekter ved strukturering af opkøb, frasalg og omstruktureringer. Neel beskæftiger sig primært med førelse af administrative sager og retssager samt rådgivning om skatte- og afgiftsmæssige forhold og underviser desuden i skatteret på Københavns Universitet.

Program

Transport til Plesner
06.30: Afgang med bus fra Musikhuset Aarhus (Thomas Jensen Alle). Der serveres let morgenmad på bussen.

08.30: Afgang med bus fra Odense (Campusvej 55). Der serveres let morgenmad på bussen.

11:00: Ankomst til Plesners domicil, Kobbertårnet

Velkomst
11.15: Velkomst ved advokatfuldmægtig Line Vester Jensen og advokatfuldmægtig Nicolai Kjærgaard Sørensen.

11.30 - 12.15: Frokost

Fagligt program
12.15: Generel undervisning i eksamensrelevante emner ved partner Peter Barsøe Østergaard og advokatfuldmægtig Neel Støier

13.30: Opgaveløsning og gennemgang af eksamensopgavesæt ved partner Peter Barsøe Østergaard og advokatfuldmægtig Neel Støier

14.30: Eftermiddagspause med kage

14.45: Opgaveløsning og gennemgang af eksamensopgavesæt (fortsat)

16.15: Gode råd og diskussion af opgaveteknik

17.00 - 17.30: Afrunding af workshoppen

Aftensmad samt transport retur
17.30 - 19.00: Let tapas hos Plesner

19.00: Bus til Odense og Aarhus med forventet ankomst kl. 21.00 i Odense og kl. 23.00 i Aarhus

Har du spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at kontakte advokatfuldmægtig Line Johanne Østergaard Andersen eller kommunikationskonsulent Alberte Dyring Dohn.

Tilmeld dig her