Klar. Parat. Eksamen.

Skarp til skatteret

OBS - workshoppen afholdes virtuelt
Plesner inviterer jurastuderende fra Aarhus Universitet, Syddansk Universitet og Aalborg Universitet til workshop i skatteret, hvor vi åbner posen med skatterettens guldkorn og giver dig tips og tricks til din eksamen.

Vi anvender samme pensum, som du skal kunne til eksamen, og du bliver trænet i at forstå og arbejde med eksamensrelevante cases i samarbejde med dine medstuderende.

Vi begynder workshoppen med at gennemgå relevant teori, og herefter benytter vi teorien i praksis, når vi sammen arbejder med cases, der er inspireret af de sager, vores skatteteam arbejder med.

Casen får du tilsendt cirka en uge inden workshoppen, så du har god tid til at forberede dig inden vores workshop. Undervisningen vil lægge op til inddragelse af alle deltagere, hvorfor der forventes aktiv deltagelse.

Om underviserne

På workshoppen vil du blive undervist af partner Peter Barsøe Østergaard og advokatfuldmægtig Neel Støier, der begge er en del af Plesners team for Skatter og Afgifter. Peter er specialiseret i skattemæssig due diligence og skattemæssige aspekter ved strukturering af opkøb, frasalg og omstruktureringer. Neel beskæftiger sig primært med førelse af administrative sager og retssager samt rådgivning om skatte- og afgiftsmæssige forhold og underviser desuden i skatteret på Københavns Universitet.

Program

*Bemærk at programmet er opdateret i henhold til virtuel undervisning

13:00: Velkomst ved advokatfuldmægtig Line Vester Jensen og advokatfuldmægtig Katja Quist Kristensen.

13:10: Generel undervisning i eksamensrelevante emner ved partner Peter Barsøe Østergaard og advokatfuldmægtig Neel Støier

13.30: Opgaveløsning og gennemgang af eksamensopgavesæt ved partner Peter Barsøe Østergaard og advokatfuldmægtig Neel Støier

14.30: Pause

14.45: Opgaveløsning og gennemgang af eksamensopgavesæt (fortsat)

16.00: Pause

16:15 - 17:00: Gode råd og diskussion af opgaveteknik samt afrunding

Har du spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at kontakte advokatfuldmægtig Line Johanne Østergaard Andersen eller kommunikationskonsulent Alberte Dyring Dohn.

Tilmeld dig her

OBS - Du kan tilmelde dig workshoppen frem til den 20. december. Tilmeldingsfristen for modtagelse af opgaver er dog den 16. december.