Globalt udsyn

Vores klienter tænker globalt, og det gør vi også. Uanset hvor i verden vores klienter befinder sig, arbejder vi som en del af deres team og hjælper med at løse deres mest komplicerede juridiske udfordringer. Vi har i mange år samarbejdet i teams med førende advokatfirmaer i Norden, USA, Storbritannien og Tyskland. Derudover har vi tætte forbindelser til andre førende advokatfirmaer i omkring 110 jurisdiktioner.

Sager i Danmark

Chambers Global tildeler Plesner den højeste ranking inden for alle kategorier. Vi er placeret som nr. 1 inden for Bank og Finans, M&A, Dispute Resolution og IP-ret. Det gør os til det foretrukne advokatfirma for internationale virksomheder, der driver forretning i Danmark, og for de førende internationale advokatfirmaer, der har brug for en lokal partner.

Det, der især adskiller os fra andre, er vores evne til at sammensætte de rigtige teams og arbejde på tværs af de relevante juridiske discipliner i flere jurisdiktioner.

Som et uafhængigt advokatfirma har Plesner opbygget tætte forbindelser til førende advokatfirmaer i alle større lande. De advokatfirmaer, som vi arbejder sammen med, er markedsledende i deres jurisdiktion og fungerer som Plesners bro til resten af verden. Vi gør en stor indsats for at udvikle effektive samarbejdsrelationer med disse advokatfirmaer.

Vi forstår vores klienters krav om hurtighed, kvalitet, tilgængelighed og risikostyring, både forretningsmæssigt og i forhold til dokumentation. Uanset om vi arbejder alene eller sammen med vores samarbejdspartnere leverer vi ukomplicerede og omkostningseffektive ydelser, der gør det muligt for os at give klienter en helt særlig service.

Sager i udlandet

Vores klienter tænker globalt, og det gør vi også. Vi har i mange år samarbejdet i teams med førende advokatfirmaer i Norden, USA, Storbritannien og Tyskland. Vi har også tætte forbindelser til andre førende advokatfirmaer i omkring 110 jurisdiktioner.

Mange af vores danske klienter har aktiviteter over hele verden, og vi hjælper dem hele vejen. Gennem daglig kontakt med vores samarbejdspartnere og vores generelle engagement i internationale faglige netværk bygger vi stærke forbindelser på markeder, hvor vi ikke er fysisk til stede.

Den optimale håndtering af en opgave kræver at vi kan identificere og har stærke relationer til de bedste udenlandske advokatfirmaer. Vi videregiver vores viden om klientens forretning og kultur til det udvalgte udenlandske advokatfirma for at skabe det bedste grundlag for at yde skræddersyet juridisk bistand til vores klienter.

Vores advokater har stor erfaring fra førende internationale advokatfirmaer, primært i London og New York. Vi har erfaring med markedspraksis og lokale juridiske forhold, som vores danske klienter kan drage fordel af, når de etablerer sig eller foretager investeringer på udenlandske markeder eller i forbindelse med sager i udenlandske jurisdiktioner.

Chambers Global placerer Plesner i den højeste kategori (Band 1) i deres internationale kategori "International & Cross-Border Capabilities"

Ratings 

 

IFLR Europe Awards - 2023
Plesner awarded "Denmark Law Firm of the Year" for the 12th time

 

Chambers Global - 2023
Plesner is ranked in Band 1 in all practice areas - Banking & Finance, Corporate/M&A, Dispute Resolution, Intellectual Property and International & Cross-Border Capabilities.

 

Chambers Europe - 2023
"The team is attentive with a best in class understanding of our business and strategy" 
"The depth of the team's legal knowledge is impressive"

IFLR1000 - 2023
"Solution-orientated, pragmatic, not overcomplicating, available"
"Extremely fast and competent. Counselling that never stops over business" 
"Reliable and pragmatic; strong market knowledge; extremely pleasant lawyers"

 

Legal 500 - 2023
"Great team, capable of handling complex matters"
"Highest quality but still approachable and easy to talk to. The team is effective, knowledgeable and inclusive"
"Plesner offers thorough, sound and to the point legal advice"

 

Seneste insights

Flere insights