Globalt udsyn

Vores klienter tænker globalt, og det gør vi også. Uanset hvor i verden vores klienter befinder sig, arbejder vi som en del af deres team og hjælper med at løse deres mest komplicerede juridiske udfordringer. Vi har i mange år samarbejdet i teams med førende advokatfirmaer i Norden, USA, Storbritannien og Tyskland. Derudover har vi tætte forbindelser til andre førende advokatfirmaer i omkring 110 jurisdiktioner.

Sager i Danmark

Chambers Global tildeler Plesner den højeste ranking inden for alle kategorier. Vi er placeret som nr. 1 inden for Bank og Finans, Capital Markets, M&A, Dispute Resolution og IP-ret. Det gør os til det foretrukne advokatfirma for internationale virksomheder, der driver forretning i Danmark, og for de førende internationale advokatfirmaer, der har brug for en lokal partner.

Det, der især adskiller os fra andre, er vores evne til at sammensætte de rigtige teams og arbejde på tværs af de relevante juridiske discipliner i flere jurisdiktioner.

Som et uafhængigt advokatfirma har Plesner opbygget tætte forbindelser til førende advokatfirmaer i alle større lande. De advokatfirmaer, som vi arbejder sammen med, er markedsledende i deres jurisdiktion og fungerer som Plesners bro til resten af verden. Vi gør en stor indsats for at udvikle effektive samarbejdsrelationer med disse advokatfirmaer.

Vi forstår vores klienters krav om hurtighed, kvalitet, tilgængelighed og risikostyring, både forretningsmæssigt og i forhold til dokumentation. Uanset om vi arbejder alene eller sammen med vores samarbejdspartnere leverer vi ukomplicerede og omkostningseffektive ydelser, der gør det muligt for os at give klienter en helt særlig service.

Sager i udlandet

Vores klienter tænker globalt, og det gør vi også. Vi har i mange år samarbejdet i teams med førende advokatfirmaer i Norden, USA, Storbritannien og Tyskland. Vi har også tætte forbindelser til andre førende advokatfirmaer i omkring 110 jurisdiktioner.

Mange af vores danske klienter har aktiviteter over hele verden, og vi hjælper dem hele vejen. Gennem daglig kontakt med vores samarbejdspartnere og vores generelle engagement i internationale faglige netværk bygger vi stærke forbindelser på markeder, hvor vi ikke er fysisk til stede.

Den optimale håndtering af en opgave kræver at vi kan identificere og har stærke relationer til de bedste udenlandske advokatfirmaer. Vi videregiver vores viden om klientens forretning og kultur til det udvalgte udenlandske advokatfirma for at skabe det bedste grundlag for at yde skræddersyet juridisk bistand til vores klienter.

Vores advokater har stor erfaring fra førende internationale advokatfirmaer, primært i London og New York. Vi har erfaring med markedspraksis og lokale juridiske forhold, som vores danske klienter kan drage fordel af, når de etablerer sig eller foretager investeringer på udenlandske markeder eller i forbindelse med sager i udenlandske jurisdiktioner.

Ratings

 

Chambers - Danish Law Firm of the Year - 2017
"Firmly part of the elite group of legal practices in Denmark, Plesner has continued to impress across the breadth of its wide-ranging practice. Consistently receiving strong feedback, the firm occupies a top tier position in the majority of practice areas"


Chambers Global - 2017
Plesner is ranked in Band 1 in all practice areas, including Banking & Finance, Capital Markets, Corporate/M&A, Dispute Resolution and Intellectual Property.

 

 

Chambers Europe - 2017
"They are responsive, efficient, transparent and very commercial."
"We have a very positive impression. They are quick, experienced and solution-minded."
"Second to none in Denmark."

 

IFLR 1000 - 2017 
"Clients point to the overall quality of the firm as an outstanding aspect of its work"
"Clients praise the skill of the firm, saying the lawyers are a pleasure to work with and their knowledge is something that stands out about their offering"
Legal 500 - 2017
Plesner is ranked in the highest category, tier 1 in these practice areas: Banking and Finance, Capital Markets, Commercial, Corporate and M&A, Dispute Resolution, Employment, Energy, Environment, EU and Competition, Information Technology, Insolvency, Insurance, Intellectual Property, Media and Entertainment, Real Estate and Construction, Tax and Telecoms.

 

Nordic Law Firm of the Year - 2016
Plesner has been named "Nordic Law Firm of the Year 2016" by the recognised international magazine The Lawyer. 


Seneste insights

Flere insights