Emil Deleuran

advokat

Emil Deleuran er advokat i vores Bank og Finans team.

Emil beskæftiger sig særligt med derivater, kapitalforvaltning samt regulering af finansielle institutioner, herunder banker, investeringsfonde (UCITS og AIFs), pensionskasser, investeringsforvaltningsselskaber og fondsmæglerselskaber.

Emil rådgiver finansielle institutioner om salg af finansielle tjenesteydelser og udbud af investeringsprodukter til både danske og udenlandske investorer, og han har særlig erfaring med rådgivning i forbindelse med udøvelse af grænseoverskridende aktiviteter.

Derudover assisterer Emil finansielle virksomheder, investeringsfonde, råvarehandlere og andre større selskaber med at indgå OTC-derivater og forhandler derfor jævnligt blandt andet ISDA Master Agreements, EFET General Agreements og en række andre særligt tilpassede rammeaftaler og master netting aftaler. Emil rådgiver også om EMIR compliance og clearing af derivater.

Emil har endvidere arbejdet med flere obligationsudstedelser foretaget af både danske og udenlandske selskaber.

Emil blev i 2016 udvalgt af Berlingske Business som et af de 100 største unge talenter fra dansk erhvervsliv i deres årlige "Talent 100"-udgave.

Seneste nyt om Bank og Finans

Læs alle insights om bank og finans