Luise Christensen

advokat (L), partner, HD (R)

Luise Christensen er partner i vores team for Commercial Real Estate. 

Luise har speciale inden for køb og salg af fast ejendom og har mange års erfaring med gennemførelse af større ejendomstransaktioner fra forhandling af aftalegrundlag til gennemførelse af due diligence og til finansiering af transaktionerne. 

Derudover beskæftiger Luise sig med projektudviklingssager på bolig-, erhvervs- og logistikejendomme, hvor hun fører klienten gennem transaktions- og udviklingsprocessen fra køb af grundareal, gennem byggeprocessen og frem til videresalg af det færdigopførte byggeri, blandt andet som projektsalg, sale and lease back-konstruktioner mv. 
Luise rådgiver i den forbindelse klienten om forhold af både juridisk og kommerciel karakter relateret til fast ejendom. Luise beskæftiger sig endvidere med generel selskabsret, entrepriseret, erhvervslejeret samt retssagsbehandling.
 
Luise yder rådgivning til både danske og internationale klienter, herunder både institutionelle og private investorer og udviklere. Derudover rådgiver Luise professionelle udlejere af erhvervs- og boligejendomme.

Ratings

  • Luise Christensen is recommended as regards Real Estate. (2015)

Seneste nyt om Commercial Real Estate

Læs alle insights om Commercial Real Estate