Mikkel Falkenberg

advokat (L), partner

Mikkel Falkenberg er partner i vores Energi og Infrastruktur team og har stor praktisk erfaring med komplekse kontrakter og transaktioner i Danmark og internationalt.

Mikkel er specialiseret i energi og infrastruktur og rådgiver danske og internationale klienter om alle juridiske aspekter af energivirksomhed, infrastrukturprojekter og tilknyttede kontraktforhold.

Gennem sin tidligere ansættelse som General Counsel i Maersk Oil har Mikkel i tillæg til sin juridiske kompetence opbygget en unik viden om energiindustrien og større infrastrukturprojekter samt hermed forbundne risici, projekt- og investeringsforløb og kommercielle drivere. Han har rådgivet om juridiske og kommercielle spørgsmål i alle led af værdikæden fra investering i og etablering af projekter og joint ventures/partnerskaber til konstruktion, produktion, transport, deling/salg og dekommissionering.

Mikkel har stor erfaring med tilrettelse og gennemførelse af danske såvel som internationale M&A processer, budrunder og andre større kontrakt- og licensforhandlinger. Endelig har Mikkel erfaring med kontraktrelaterede tvister og compliance spørgsmål.

Mikkel har blandt andet undervist på Københavns Universitet og den obligatoriske advokatuddannelse under Advokatrådet, og har suppleret sin juridiske uddannelse med kurser i business administration, ledelse og corporate finance fra Copenhagen Business School, Harvard Business School og London Business School.

Ratings

  • Mikkel Falkenberg is recommended as regards Energy. (2018)

Seneste insights

Flere insights