Nina Bech Damgaard Pedersen

advokat

Nina Bech Damgaard Pedersen er advokat i vores team for Teknologi & Outsourcing.

Nina rådgiver omkring alle aspekter af teknologi-relaterede aftaler.

Nina har stor erfaring med indkøbs- og udbudsprocesser samt udarbejdelse og forhandling af alle former for IT/teknologirelaterede aftaler, herunder udviklingsaftaler, implementeringsaftaler, licensaftaler og cloud-aftaler.

I de seneste år har Nina bistået flere prominente danske virksomheder i forbindelse med outsourcing af deres IT (infrastruktur, drift, vedligehold og applikationsudvikling) samt stabsfunktioner/forretningsvirksomhed (bogholderi, inkassovirksomhed og kontaktcenter). Nina har indgående kendskab til reguleringen af outsourcingområdet i finansielle virksomheder, og har været med til at udvikle IT-løsningen RISMAoutsourcing, der understøtter finansielle virksomheders håndtering af outsourcingarrangementer både processuelt og kontraktuelt.

Herudover rådgiver Nina om teleretlige problemstillinger, herunder reguleringen af teleudbydere - både klassiske teleudbydere men også bilproducenter, lufthavne, transportvirksomheder mv. der tilbyder simkort eller andre netværksløsninger til deres kunder.  

Nina beskæftiger sig i øvrigt med alle sager om kommercielle kontraktforhold.

Nina er certificeret IT-advokat hos Danske IT-Advokater.

Seneste nyt om Teknologi & Outsourcing

Teknologi og Outsourcing