Sara Munch Andersen

advokat

Sara Munch Andersen er advokat i vores IP og Life Science team.

Sara har erfaring inden for håndhævelse af varemærke-, patent-, domænenavns- og ophavsrettigheder samt markedsføringsret, herunder blandt andet sager om midlertidigt forbud.

Sara rådgiver herudover klienter om regulatoriske forhold vedrørende lægemidler, medicinsk udstyr, fødevarer, kosmetik, og kosttilskud. Rådgivningen omfatter blandt andet spørgsmål om salg og markedsføring, fremstillings- og distributionstilladelser, priser, substitution og tilskud, om sundhedspersoners tilknytning til pharma- og medicovirksomheder og parallelimport. Sara har endvidere erfaring med myndighedernes praksis efter den nye offentlighedslov, og hun varetager ofte sager om aktindsigt for klienter.

Desuden har Sara erfaring med virksomhedsoverdragelser og bidrager ofte med viden i forhold til blandt andet sikring af immaterialrettigheder og de nødvendige produkt- og virksomhedstilladelser.

Sara har en LL.M. fra Queen Mary University of London med speciale i medical law med fokus på immaterialretlige, regulatoriske og konkurrenceretlige aspekter indenfor sundhedsområdet.

Seneste nyt om IP-ret