Benjamin Bunnage

advokat (L), partner

Benjamin Bunnage er partner i vores team for Fast Ejendom. 

Benjamin er specialiseret inden for erhvervslejeret, køb og salg af fast ejendom samt førelse af retssager inden for sine specialeområder.

Benjamin yder rådgivning til både danske og internationale klienter. Han har mange års erfaring med gennemførelse af større ejendomstransaktioner, herunder vedrørende større ejendomsporteføljer, både i form af aktiv- og aktieoverdragelser og som led i sale and lease back konstruktioner.

På det lejeretlige område har Benjamin solid erfaring med forhandling og udarbejdelse af alle typer af erhvervslejekontrakter, herunder vedrørende domicilejendomme samt kontor-, butiks-, restaurant-, lager- og produktionslejemål. Benjamin har desuden erfaring med projektlejekontrakter, som indgås forud for opførelse af et planlagt byggeri. Herudover rådgiver Benjamin omkring de lejeretlige aspekter i forbindelse med overdragelse, udvikling og optimering af fast ejendom.

Benjamin rådgiver med afsæt i en god kommerciel og branchemæssig forståelse og med en pragmatisk tilgang til sine sager.

Ratings

  • Benjamin Bunnage is recommended as regards Real Estate and Construction (2023+2024)

  • Benjamin Bunnage is recommended as regards Real Estate and Construction. 

    "Benjamin Bunnage - Extremely professional. Deliver high quality and on time" (2022)

Seneste nyt om Fast Ejendom

Fast Ejendom