Emil Deleuran

advokat, partner

Emil Deleuran er partner i vores team for Bank og Finans.

Emil beskæftiger sig særligt med finansiel regulering og rådgiver i den forbindelse navnlig banker, kapitalforvaltere, pensionskasser og kapitalfonde. Emils erfaringer omfatter særligt rådgivning om komplekse transaktioner og aftalestrukturer, der involverer grænseoverskridende aspekter.

Derudover har Emil arbejdet med flere undersøgelser af finansielle virksomheder og har stor erfaring med at bistå i håndteringen af myndighedssager og med sager om overtrædelser af den finansielle lovgivning samt erstatning- og ledelsesansvarssager.

Emil bistår endvidere løbende klienter med væsentlige projekter som f.eks. etablering af finansielle virksomheder og investeringsfonde (AIFs og UCITS), køb og salg af finansielle virksomheder, større organisationsændringer eller omstruktureringer samt implementeringsprojekter i forbindelse med ny finansiel lovgivning.

Emil har også stor erfaring med forhandling af aftaler i forbindelse med derivat- og råvarehandel (navnlig naturgas, elektricitet og olie).

Emil blev i 2016 udvalgt af Berlingske Business som et af de 100 største unge talenter fra dansk erhvervsliv i deres årlige "Talent 100"-udgave.

Ratings

 • Emil Deleuran is recommended as regards Banking and Finance (2023+2024)

  "Emil Deleuran always provides his advice quickly and the advice is always extremely useful"

  "Emil Deleuran handles cases very well and efficiently. His advice is precise, high quality, and timely" (2023)

 •  

  Emil Deleuran is listed as a Leading Lawyer (Rising Star Partner) as regards Banking and Finance and Capital Markets.

  "High professional standards and integrity. Accessible. Attention to creating value for us as clients" (2023)

 •  

  Emil Deleuran is listed as a Leading Lawyer (Rising Star Partner) as regards Banking and Finance and Capital Markets (2021/2022+2022)

Seneste nyt om Bank og Finans

Bank og Finans