Frederik Leth Keller

advokat, director

Frederik Leth Keller er director i vores team for Energi og Infrastruktur.

Frederik beskæftiger sig til dagligt med kontraktretlige problemstillinger, særligt inden for områderne entreprise, infrastruktur og energi, hvor han bistår både mellemstore og store, nationale og internationale klienter med løbende rådgivning og løsning af tvister.

Frederik er også en del af Plesners Energi & Infrastruktur team, som ugentligt mødes og holder sig ajour på både kommercielle og juridiske forhold inden for de relevante sektorer, og som årligt faciliterer løbende netværksmøder for branchens aktører for at sætte fokus på og drøfte aktuelle temaer, der rør sig i markedet.

Frederik har fra sit tidligere virke som in-house jurist i MT Højgaard fået en særlig kommerciel-juridisk erfaring inden for bygge- og anlægssektoren, hvor han i mere end 2 år har beskæftiget sig med alt fra forhandling og styring af entreprisekontrakter til håndtering og løsning af entrepriseretlige tvister.

Ved siden af sin beskæftigelse som advokat har Frederik også fået mulighed for at vedligeholde og styrke sine akademiske kompetencer, idet han i perioden 2018-2020 tager del i forskningsprojektet "Digital Entrepriseret" på Københavns Universitet.

Seneste nyt om Energi og Infrastruktur

Energi og Infrastruktur