Janus Jepsen

advokat, partner

Janus Jepsen er partner i vores Corporate Finance team og har omfattende erfaring med store, komplekse transaktioner inden for public M&A og kapitalmarkedstransaktioner. 

Ud over at beskæftige sig med transaktioner rådgiver Janus om børsretlig compliance og corporate governance for børsnoterede selskaber.

Janus er en af de mest aktive i Danmark inden for public M&A, og har været involveret i en række af de største og mest komplekse danske transaktioner på tværs af flere brancher, herunder fusionen mellem Novozymes og Chr. Hansen Holding (stadig ikke gennemført), overtagelsestilbuddet på TDC, købet af RSA, overtagelsestilbuddet på Veloxis, sammenlægningen af Maersk Drilling og Noble samt Sampos overtagelsestilbud på Topdanmark.

Derudover Janus også været rådgiver på en lang række fortegningsemissioner, børsnoteringer og private placement-transaktioner. Desuden har Janus også erfaring med private M&A-transaktioner og venturetransaktioner.

Highlights

  • Overtagelsestilbud på bl.a. RSA (fra et konsortium bestående af Tryg og Intact), TDC, Veloxis, Sanistål, Topdanmark (fra Sampo), Land & Leisure og Migatronic.
  • Fusioner - Novozymes og Chr. Hansen (endnu ikke gennemført), Maersk Drilling og Noble Corporation, Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Bank.
  • Fortegningsemissioner i bl.a. Tryg og Bang & Olufsen
  • Private placements af nye eller eksisterede aktier i bl.a. Zealand Pharma, Genmab, Ambu, Penneo. NTG, Tryg, Matas og Chr. Hansen.

Ratings

  • Janus Jepsen is recommended and listed as a "Next generation partner" as regards Capital Markets (2024)
  • Janus Jepsen is listed as a Leading Lawyer (Rising Star) as regards Capital Markets: Equity (2022+2023) 

  • Janus Jepsen is recommended and listed as a "Rising star" as regards Capital Markets (2023)

Seneste nyt om M&A og Capital Markets

Capital Markets