Peter E. Stassen

advokat (L), partner, LL.M.

Peter E. Stassen er partner i vores team for EU- og Konkurrenceret.

Peter beskæftiger sig med rådgivning inden for både dansk og EU-konkurrenceret, udbudsret, statsstøtteret og øvrige EU-retlige forhold. Peter rådgiver om alle forhold inden for konkurrenceretten, herunder særligt fusionskontrol og M&A-relateret konkurrenceret.

Peter har bred erfaring med rådgivning om udbudsretlige problemstillinger, og han rådgiver såvel leverandører som ordregivende myndigheder i alle faser af et offentligt udbud - både i form af strategisk rådgivning i forbindelse med myndighedens forberedelse og gennemførelse af et udbud, leverandørens udarbejdelse af et tilbud samt den efterfølgende håndhævelse af udbudsreglerne ved domstolene og/eller Klagenævnet for Udbud.

Peter har erfaring med rådgivning til en lang række brancher, men har særlig erfaring med pharma- og medicoindustrien, store offentlige infrastrukturprojekter og - fra udstationeringer til DONG Energys juridiske afdeling i sammenlagt 13 måneder i 2011 og 2013 - energiområdet, herunder med anlæg af store vindmølleparker.

Seneste nyt om EU- og Konkurrenceret / Offentlige Indkøb

EU- og Konkurrenceret