Projektsalgskoordinator

Vores afdeling for fast ejendom, entreprise og infrastruktur har fart på. Hverdagen hos os er fyldt med spændende opgaver, tæt samarbejde, højt humør og et godt sammenhold. Så hvis du er projektsalgskoordinator med et stærkt administrativt gen og interesse for fast ejendom, har du nu mulighed for at få en plads på holdet.


Om jobbet
Du vil blive en del af en afdeling med omfattende erfaring inden for alle aspekter af fast ejendom, og hvor du vil få rig mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for projektsalg.

Du får kontakt med klienter, mæglere, købere og kolleger, hvor du bistår med at planlægge, håndtere og styre projektsalgssager, eventuelt som tovholder for egne projekter. Jobbet er som udgangspunkt en kombination af projektstyring og berigtigelse, men du kan i høj grad selv være med til at præge indholdet afhængigt af dine kompetencer.


Om dig
Du kan have erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, advokatbranchen eller fra ansættelse hos en projektudvikler. Det er en fordel, hvis du har erfaring med projektsalg, berigtigelse eller tinglysning, herunder eksempelvis som projektkoordinator eller eftersagsbehandler fra en ejendomsmægler. Det kan også være, at du har erfaring med at berigtige ejendomshandler i andet regi. Erfaring med eller lyst til at få indblik i digital tinglysning vil også være en fordel.
 

Samarbejde og det sociale sammenhold i vores team er omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. Det er derfor vigtigt, at dine faglige kompetencer er kombineret med, at du er imødekommende, får energi af at være en del af et team og at du sætter pris på godt kollegaskab. Vi har gå-på-mod og godt humør, også når der skal løbes stærkt. Det forventer vi også, at du har.

Vi tilbyder
et spændende job i et travlt, inspirerende og internationalt arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde sammen med de absolut dygtigste kollegaer i branchen, som alle er med til at sikre dig en stærk både personlig og faglig udvikling.

Se mere om, hvordan det er at være ansat i Plesner på
www.plesner.com/karriere/plesner-people

Ansøgning og yderligere information
Send din ansøgning hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, indtil den rette er ansat. Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-manager Susanne Warnick Ravn på telefon 33 12 11 33. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere om Plesner