Perspektiv i din karriere

Vi er et ledende erhvervsadvokatfirma med kontor i København. Vores klienter omfatter en lang række førende danske og internationale virksomheder samt private og offentlige organisationer.

Vi er ambitiøse og team-orienterede. Og vi kræver kvalitetsarbejde fra hver enkelt af os. Samtidig tilstræber vi at lade hver enkelt medarbejder udfolde sit unikke talent.

Det er vores overbevisning, at talenter udvikler sig bedst, når de får plads til at vokse. Hos Plesner kan du derfor tage dine karrieredrømme med på arbejde, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at udleve dem. Vi tror, du er bedst, og at vi er stærkest, når du er dig selv, og vi ser koblingen af vores forskellige kompetencer som grundstenen til vores succes.

Vores medarbejderes kvalifikationer er afgørende for, at vi leverer løsninger af exceptionel kvalitet til vores klienter. Derfor investerer vi intensivt i at identificere de dygtigste medarbejdere, videreudvikle deres kompetencer og skabe et miljø, der understøtter deres fremgang.

Læs studiebladet Stud.Jur's portræt af Plesner

Learning Law

Learning Law er dit nye læringsunivers, hvor du kan hente hjælp til at blive endnu skarpere på jura. Se mere på www.learninglaw.dkPlesner People 

Kom med ind i Kobbertårnet, og få en fornemmelse af hvad hverdagen byder på for vores fuldmægtige og studerende. 

Se mere


 

 

 

Hvad vil du søge som?

Se vores ledige stillinger

Se mere